Open source

Brugervenligt, skalerbart og fremtidssikret CMS

Umbraco er et gratis Open Source CMS og kan dermed anvendes uden udgifter til licenser. Første version af Umbraco blev frigivet i 2003, og siden er Umbracos popularitet kun steget hos både designere, udviklere og webredaktører.  

Systemet er altså gratis at benytte og understøtter alt fra små til helt store websites og e-handelsløsninger.  

Umbraco er udviklet på Microsoft .NET platformen og er yderst fleksibelt både i forhold til tilpasninger og udvidelser. Udvidelsesmulighederne gør det f.eks. muligt at integrere systemet med jeres eksisterende systemer eller at udvikle specialmoduler. 

The friendly CMS

Fuld frihed til redaktører

Systemet er ikke kun et godt værktøj til udviklerne, men også for redaktørerne er det let at oprette og vedligeholde indhold. Umbraco giver fuld frihed til redaktører, så de på egen hånd kan opbygge deres indholdssider uden at være afhængige af udviklere. 

Umbraco har tilnavnet ”the friendly CMS”, som netop er opnået i kraft af systemets brugervenlighed og intuitive interface, som alle kan lære at bruge – også uden at have forudgående kendskab til CMS eller tekniske kompetencer. Webredaktørerne vedligeholder websitets indhold i et simpelt og overskueligt administrationsmodul, som samtidig gør det nemt og hurtigt at komme i gang. 

E-handel med Umbraco 

Umbraco kan anvendes som CMS i forbindelse med e-handelsløsninger, både inden for B2B og B2C segmentet – og vi stor erfaring med begge dele. 

Mange af de løsninger, vi laver i Vertica, er teknisk komplicerede løsninger, som er sat sammen af mange forskellige byggeklodserI den sammenhæng passer Umbraco rigtig godt ind. Umbraco er nemlig udelukkende et CMS – og det betyder, at der ikke er en masse overflødige funktionaliteter, som går til spilde, når det indgår i et større systemlandskab. Det giver stor fleksibilitet og frihed til at bygge lige præcis den arkitektur, som matcher virksomhedens behov bedst muligt. 

Bidrag til Umbraco-udvikling

I Vertica har vi flere udviklere, som i deres fritid er engagerede i Umbraco-communitiet og bidrager til udvikling af systemet. To af vores udviklere er ad flere omgange blevet udnævnt til Umbraco MVP. Det giver os et teknisk forspring, som kommer vores kunder til gavn.

Vi har blandt andet lavet Umbraco-løsninger for Coop, Brødrene Dahl og Sanistål, som vi også har vundet en Umbraco Award sammen med.

Teknisk setup CMS og commerce platforme