E-handel

Den gode e-handelsløsning er ikke blot et sted, hvor jeres kunder kan betjene sig selv. Det er en stærk salgsplatform, der booster jeres brand, opruster jeres kundeservice og skaber kundeloyalitet og mersalg.


Alle fagligheder under samme tag

Vi har 15 års erfaring med e-handel og har alle de fornødne faggrupper til rådighed inhouse, uanset om I skal have udformet en digital strategi, designe en webshop, bygge en app, effektivisere jeres integrationer eller tiltrække kunder gennem online marketing.

Netop fordi vi huser alt fra digitale rådgivere, tekniske projektledere, brugervenlighedseksperter og grafiske designere til udviklere, online marketingspecialister og integrationskonsulenter kan vi sikre, at vi når omkring alle aspekter af jeres nye løsning, og at alle elementer spiller sammen om at tilbyde jeres kunder, sælgere og kundeservice den bedste platform.

Vi leverer løsninger både til B2B og B2C, og vores ambitiøse kunder har vundet e-handelsprisen hele 11 gange. Vi rådgiver jer ud fra kendskab til de nyeste tendenser i e-handel og kan derfor hjælpe jer med at afklare, om I måske skal begive jer ud i at arbejde med eksempelvis iBeacons, virtual reality eller kunstig intelligens.

Skab den gode e-handelsløsning

Første skridt i at få succes som e-handler er naturligvis at have en god e-handelsløsning.

Det definerer vi som en løsning, der:

  • Kører hurtigt, har god søgning og gør det let at finde produkter
  • Konverterer godt og er sælgende bl.a. via funktionaliteter som recommendations
  • Har tidssvarende og indbydende layout og opsætning med brug af medier og billeder
  • Er et nemt værktøj for webredaktørerne og gør det muligt at arbejde med landing pages og kampagner
  • Kan skabe sammenhæng mellem e-handelsløsningen og de digitale push-kanaler som eksempelvis nyhedsbrev
  • Er integreret med andre systemer og backend, så den er et optimalt værktøj og hænger godt sammen med virksomhedens processer

Analyse, proces og optimering

Vi har altid fokus på at sætte jeres kunder og brugere i centrum. Grundet vores 15 års erfaring med e-handel kender vi best practice og ved, hvad der virker. Samtidig skal vi sikre jer den e-handelsløsning, som bedst hænger sammen med jeres specifikke forretning.

For at sikre et personaliseret og vidensbaseret grundlag for udviklingen af jeres e-handelsløsning lægger vi altid ud med at lave en afklaringsfase. Her inddrager vi centrale interessenter og hjælper jer med at træffe beslutninger om de forretningsmæssige mål, design, features i løsningen, integration og valg af platform.

Først laver vi en prototype eller wireframe for skabe overblik og konsensus om den løsning, vi skal til at udvikle. Herefter vælger vi platform og designer den tekniske arkitektur, der kan levere løsningen. 

Næste skridt er at tilrettelægge, hvordan processen for udviklingen skal forløbe, så den er i tråd med jeres virksomhed, team, behov og ressourcer. På den måde sikrer vi, at I kommer nemmest muligt i mål med den rigtige løsning.

Systemer og platforme

I vores øjne er det jeres forretning, der skal styre valget af platform – ikke platformen, der skal diktere vilkårene for jeres forretning. Ved at afdække jeres forretningsmæssige behov, ressourcer og vision kan vi rådgive jer om valg af platform, arkitektur og systemer samt hvordan de enkelte systemer bedst muligt spiller sammen – også med jeres backend. Målet er, at I får en platform og en arkitektur, der gør det nemt for jer at vokse som samlet forretning. Og så skal vi sikre det maksimale udbytte af alle de systemer, der er i spil.

Teknisk implementering

Vi har certificerede udviklere, der arbejder i dedikerede, faste teams ledet af vores tekniske projektledere. De har bred og årelang erfaring med store e-handelsprojekter både inden for B2B og B2C. I udviklingen af e-handelsløsninger har vi særligt fokus på performance, søgning, personalisering og på at skabe en brugeroplevelse, der sælger.

Hvis I ønsker det, kan vi også klæde jeres egen it-afdeling på til at varetage udviklingen eller hjælpe jer med at vælge en anden ekstern leverandør.

Agil udvikling

Når vi udvikler jeres nye e-handelsløsning, har vi et mål om at komme hurtigt i luften med en fase 1. På den måde kan I hurtigst muligt komme til markedet med jeres nye løsning, og vi kan løbende tilføje nye features – frem for at vi arbejder i en meget lang periode hen imod én kæmpestor lancering, hvor I i mellemtiden er bundet til jeres gamle løsning. 

I får løbende løsningen at se i takt med, at den udvikler sig, og I er involverede undervejs i udviklingen. Den agile tilgang sikrer, at vi hele tiden er afklarede om prioriteringen og skaber samtidig en fleksibilitet, hvor I kan ændre ønsker eller behov undervejs, hvis markedet ændrer sig. På den måde er vi sikre på hele tiden at udvikle netop det, som er mest forretningskritisk, relevant og værdifuldt for jer.

Løbende optimering

Den gode e-handelsløsning er reelt blot et værktøj. For at få den til at skabe forretning, skal I kontinuerligt arbejde med optimering af løsningen ud fra jeres kunders adfærd. På den måde er I sikre på altid at matche kundernes aktuelle behov og få det maksimale ud af jeres investering i e-handel.

Vi hjælper jer gerne med at optimere jeres løsning gennem konverteringsoptimering, forretningssparring og online marketing. Målet er at sikre, at I hele tiden udnytter jeres e-handelsplatform optimalt.

Serviceaftale

For at være på forkant og sørge for, at jeres nye e-handelsløsning altid kører optimalt, tilbyder vi jer en serviceaftale, der træder i kraft, når jeres løsning er gået i luften. Vores dygtige serviceteam sætter sig grundigt ind i jeres nye løsning og sidder altid klar, hvis I skulle få behov for teknisk assistance. På den måde kan vi håndtere eventuelle udfordringer på forhånd, inden eventuelle issues når ud til jeres kunder.

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)