Om os

Kernen i Vertica
er mennesker

Vi er 120 kolleger, der sammen skaber innovative e-handelsløsninger og får kundeoplevelser, IT og købmandsskab til at gå op i en højere enhed.

Vertica

Vi nytænker og udvikler

Vertica er et dedikeret e-handelshus med 120 medarbejdere. Vi har eksisteret i 20 år og sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi prisvindende e-handelsløsninger til B2B og B2C.

Vi styrker vores kunders forretning og får it og forretning til at gå op i en højere enhed. Det gør vi ved at kombinere forretningsforståelse, brugerindsigt, den tekniske udvikling, god projektledelse og integration til eksisterende it- systemer.

Vertica har kontorer i København og Aarhus, hvor vi huser alt fra strategiske rådgivere og strukturerede projektledere til kreative digitale designere, certificerede udviklere og erfarne integrationskonsulenter. 

Awards

Når vores kunder lancerer nye e-handelsløsninger, er det med ambitionen om at skabe den bedste platform i deres branche. Vi har samtidig fokus på omnichannel, så vi sikrer et stærkt samspil mellem alle jeres platforme. Derfor har vores kunder vundet e-handelsprisen 14 gange.  

Læs mere om awards
E-handelspriser vundet af Danmarks mest vindende digitale bureau, Vertica
Værdier Læs mere om vores værdier
Kunder

Et udpluk af vores kunder

Teknologi Partnere
inriver-logo. inRiver og Vertica er samarbejdspartnere om at skabe god ecommerce og ehandel.