Karriere

Gør dine ambitioner til virkelighed hos os

Vi tror på, at høj faglighed, medbestemmelse, engagement og arbejdsglæde er den perfekte kombination for en god arbejdsplads.

Hvordan er det at være udvikler i Vertica? Hvilke teknologier arbejder vi med? Hvordan er vi organiseret, og hvilken betydning har det for din hverdag? 

Find svarene her
Start din karriere hos Vertica

Frontender i Vertica

Backender i Vertica

Hverdagen

Frihed, medbestemmelse og ansvar

I Vertica tror vi på, at når mennesker får frihed og ansvar, så giver det både arbejdsglæde og rigtig gode resultater. Efter 20 år med dén filosofi i centrum, siger vores erfaring os, at det er den helt rigtige vej at gå.

Derfor er vi organiseret i selvledende teams. De fleste af os er således en del af et projektteam, der arbejder på en kundeløsning. Her er der stor frihed til at træffe egne valg og inddrage nye metoder, og vi har stor indflydelse på den teknologi, der benyttes. Det betyder, at alle har mulighed for at påvirke resultatet, og at beslutninger typisk tages af den, der skal løse opgaven – gerne i samspil med ressourcepersoner, der har erfaring eller viden inden for området.  

Samtidig er der et stort fokus på, at alle har de samme forudsætninger for at tage ansvar. Derfor fylder gennemsigtighed meget. Det kommer eksempelvis til udtryk gennem vores månedsmøde, hvor vores direktør, Jeppe, fortæller hvordan det ser ud med vores økonomi, projekter, salgsaktiviteter, effektivitet, sygdom, allokering, rekruttering - og giver en status på de initiativer, der bliver løbet med i organisationen. På månedsmødet fejrer vi også vores jubilarer, og takker de kolleger, der har gjort en forskel.

Struktur Læs mere om, hvordan vi er organiseret

Faglige fællesskaber

Hos Vertica kommer du til at nyde godt af mange dygtige kollegerVi udfordrer hinanden løbende både i hverdagen og på månedlige faggruppemøder. Det vil sige, at alle frontend-udviklere, backend-udviklere, projektledere og UX’ere på tværs af vores projektteams mødes til fælles sparring og erfaringsudvekslingDet giver nye vinkler på forskellige emner, en sjovere og mere udfordrende hverdag - og ikke mindst bedre løsninger. 

Vi omfavner alle dine gode idéer. Men hvis de skal føres ud i livet, kræver det at du selv er med til at drive og lægge indsatsen, og at det er i tråd med Verticas strategiske målsætninger. Vil du eksempelvis gerne være med til at udvide vores ydelsespalette og afprøve nye teknologier, værktøjer og arbejdsmetoder Så vil du have rammerne til at prøve dine idéer af. 

For eksempel er det en kollega i vores serviceafdeling, der står bag det overvågningssystem, der i dag er hjertet af Vertica MonitoreringMen også interne processer og udvikling af Vertica som organisation er noget, du kan få indflydelse på. Det er eksempelvis en gruppe af kolleger, der bestemmer hvordan vores opstartsforløb er skruet sammen, og hvert år evaluerer, tilpasser og faciliterer vores lønproces.  

Generelt opererer vi efter et princip om, at beslutninger skal tages af dem, der har bedste faglige forudsætninger for at tage den – og som derfor kan tage højde for konsekvenserneDet kalder vi meningsfuldt berørte. Hvis tre meningsfuldt berørte kan opnå enighed om en beslutning, har de mandat til at tage den, uanset om det handler om teknologi eller økonomi.  

Onboarding Læs mere om ansættelse og onboarding

Personlig og faglig udvikling

Vi ønsker at tilbyde alle en udfordrende og udviklende hverdag. Derfor har alle tilknyttet en karrierecoach, der støtter og sikrer udviklingsmuligheder gennem afholdelse af MUS, sparring og coaching efter behov i det dagligeDu har selv indflydelse på, hvem din karrierecoach skal være, ligesom du også selv har mulighed for at blive karrierecoach. 

Vertica har vi selv mulighed for at påvirke og forme vores karriere. Vi har bl.a. ikke nogle faste politikker om, hvornår det er din tur til at komme afsted på uddannelse, kursus eller konference.  

Udvikling Læs om udvikling og uddannelse hos Vertica

Vi hylder fællesskabet

Vi værner om et stærkt socialt fællesskab og gør meget ud af at have det sjovt sammen – både i og uden for arbejdstiden. Mange af vores medarbejdere tager initiativ til alt fra vinsmagning og keramikmaling til firmafodbold, havkajak, MTB, Nordic Race og meget mere. Du kan være med i lige præcis det omfang, du har tid og lyst. 

Hvert år tager vi på en fælles firmatur, hvor vi hylder fællesskabet med masser af dyster, dans og drinks. Vi bruger weekenden i hinandens festlige selskab, hvor hyggen og det sociale samvær er i højsædet. Foruden de festlige indslag samles vi til en status over året, der er gået og bliver præsenteret for næste års strategiske tiltag og fælles mål.  

Andre tilbagevendende sociale arrangementer er bl.a. vores familietur til Djurs Sommerland, kærlig indbyrdes konkurrence til DHL-stafetten – og juleklip for store og små verticanere. Derudover holder vi selvfølgelig også jævnligt fredagsbar, og mødes til både forårsfest og julefrokost.