Karriere

Kald det karriere

... Kald det lige, hvad du vil. For vi gør en dyd ud af at skabe et arbejdsliv, som er godt for både hjerne og hjerte. Det kan du læse mere om her.

Vi er et mix af back- og frontendere, UX-designere, testere, projektledere og strategikere, som arbejder sammen i teams på kryds og tværs for at lære af hinanden og for lave de bedste ecommerce-løsninger i markedet.

Vores kunder er nogle af landets største virksomheder, såsom Bolia, Normal, Hørkram, Søstrene Grene, Coop med flere. Kendetegnende for dem alle er, at de har brug for gode og solide løsninger, som hver dag kan bruges af tusindvis af mennesker. 

Præcis som ingen anden arbejdsplads


0 chefer, 120 kollegaer

I Vertica har vi ingen chefer. Ingen mellemledere. Og ingen der bestemmer, hvordan du skal arbejde. Vi har sat beslutningerne fri, så dem der har faglighed og kompetence selv bestemmer, hvordan de løser opgaverne. Det betyder, at du og dit team får mulighed for at indrette jeres arbejde, sådan som I mener, det er bedst.   

Fri uddannelse

Er der en teknologi, et emne eller et nyt framework, som du vil blive dygtigere til? Så betaler Vertica for kursus eller konference. Vi vil lave de bedste løsninger på markedet. Og derfor skal vores kollegaer være de dygtigste, der er. For at sikre det, har vi sat penge af til fri uddannelse af kollegaer.

Bonus til alle

Hvert år deles 10 % af Verticas overskud på tværs af alle ansatte – uanset stillingsbetegnelse. Vi har brug for hinanden for at lykkes. Derfor skal alle have del i overskuddet, vi sammen skaber - og det har vi gjort i mange år. Resten af året kan du regne med en god fast løn. 

Fleksible rammer

Skal den lille starte i skole? Har du en tandlægetid midt på dagen? Eller vil du bare gerne spare pendlertid? Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor skal arbejdstid og -sted også være fleksibel. Hvis du har brug for at hive nogle timer ud midt på dagen, eller ønsker at arbejde hjemmefra er det intet problem. Du koordinerer blot med dit team. Og så holder vi fast i devisen ”hold fri, når du holder fri”.

Kom som du er

Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre hjemmestrik eller kjole. Vi er alle forskellige. Nogle er til PC andre til Mac. iPhone eller Android? 1 eller 2 (eller 3) skærme? Vi har plads til alle. Kom som du er – så får du det udstyr, du foretrækker.

Mød et udsnit af vores kunder

Hverdagen i Vertica

Sagt i tal

Måske er der ingen ord, der helt slår til? Så lad os i stedet få nogle tal på bordet! 

  • 0 chefer. Vertica er organiseret som en non-hierarkisk virksomhed. Det betyder, at beslutningerne i hverdagen tages af dem, der sidder på de enkelte teams og har viden om deres område.  
  • 1 fast team bliver du en del af. Du kommer ikke til at jonglere mellem forskellige teams og projekter. Du får lov at fordybe dig i et projekt og udvikle det sammen med dine nærmeste kolleger. 
  • 1 karrierecoach får du tilknyttet. Han/hun hjælper dig med at få din karriere i den retning, du ønsker. 
  • 3 kokke serverer hver dag nybagte boller til morgenmad, og en lækker buffet til frokost, så du har energi til arbejdet.
  • 14 e-handelspriser gør Vertica til det mest vindene ecommerce-hus i Danmark. Du kommer til at lave nogle af branchens bedste softwareløsninger i samarbejde med dine kolleger.
  • 18 år er det siden, den første projektleder startede i Vertica. Han hedder Jesper, og han arbejder her endnu.
  • 52 sociale arrangementer årligt. Vi elsker alt fra padel, øl-smagning, gaming, yoga, fredagsbar. Det er frivilligt, hvor meget man ønsker at deltage i 😊
  • 120 verticanere er fordelt på kontorer i Aarhus og København, så der er altid nogle at sparre med og lære fra.