Karriere

Hej

I Vertica er vi mere end 120 talentfulde verticanere. Nogle af os sætter en ære i at levere veludviklet kode. Andre designer delikate brugeroplevelser baseret på kundedata. Og nogle tredje udvikler gennemtænkte strategier, der forløser vores kunders digitale potentiale.

Bliv en del af Vertica

0 chefer, 120 kollegaer

I Vertica har vi ingen chefer. Ingen mellemledere. Og ingen der bestemmer, hvordan du skal arbejde. Vi har sat beslutningerne fri, så dem der har faglighed og kompetence selv bestemmer, hvordan de løser opgaverne. Det betyder, at du og dit team får mulighed for at indrette jeres arbejde, sådan som I mener, det er bedst.   

Fri uddannelse

Er der en teknologi, et emne eller et nyt framework, som du vil blive dygtigere til? Så betaler Vertica for kursus eller konference. Vi vil lave de bedste løsninger på markedet. Og derfor skal vores kollegaer være de dygtigste, der er. For at sikre det, har vi sat penge af til fri uddannelse af kollegaer.

Bonus til alle

Hvert år deles 10 % af Verticas overskud på tværs af alle ansatte – uanset stillingsbetegnelse. Vi har brug for hinanden for at lykkes. Derfor skal alle have del i overskuddet, vi sammen skaber - og det har vi gjort i mange år. Resten af året kan du regne med en god fast løn. 

Fleksible rammer

Skal den lille starte i skole? Har du en tandlægetid midt på dagen? Eller vil du bare gerne spare pendlertid? Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor skal arbejdstid og -sted også være fleksibel. Hvis du har brug for at hive nogle timer ud midt på dagen, eller ønsker at arbejde hjemmefra er det intet problem. Du koordinerer blot med dit team. Btw, vi arbejder ikke mere end 37 timer om ugen - og holder fast i devisen ”hold fri, når du holder fri”.

Kom som du er

Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre t-shirts eller kjole. Vi er alle forskellige. Nogle er til PC andre til Mac. iPhone eller Android? 1 eller 2 (eller 3) skærme? Vi har plads til alle. Kom som du er – så får du det udstyr, du foretrækker.

80 dygtige kollegaer

Hvordan er det at være udvikler i Vertica? Hvilke teknologier arbejder vi med? Hvordan er vi organiseret, og hvilken betydning har det for din hverdag? 

Find svarene her