Persondatapolitik


Vertica.dk er ejet af Vertica A/S, CVR 26263573, Studsgade 29, 8000 Aarhus C. Denne politik (”Persondatapolitikken”) forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi behandler dem.

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

På websitet indsamler vi dine personoplysninger i følgende tilfælde:

a) Når du accepterer vores anvendelse af cookies, indsamler vi automatisk oplysninger om din brug af websitet, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer, tablet eller mobil. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og websitets funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google og Facebook. 

b) Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler vi dit navn og din e-mailadresse, så vi kan sende dig nyhedsbreve efter dit ønske. Du kan til enhver tid framelde dig denne service via et link i nyhedsbrevet. Vi behandler dine oplysninger, indtil du framelder dig.

c) Når du skriver til os, behandler vi dine personoplysninger i det omfang, du oplyser dem til os. Vi behandler dine oplysninger for at imødekomme din henvendelse. Vi sletter din henvendelse, når sagen er afsluttet.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine rettigheder

Du er velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt på e-mail til info@vertica.dk eller telefon +45 8888 6161.

Behandlinger af henvendelse kan tage op til 30 dage.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, bedes du først henvende dig til os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan du klage til Datatilsynet.

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)