Er du Verticas næste praktikant?

Du er it-ingeniørstuderende, datamatikerstuderende eller studerende på professionsbachelor i software- eller webudvikling. Og så brænder du virkelig for at udvikle!

Som praktikant får du mulighed for at være med til: 

  • at udvikle markedets bedste e-handels-, portal- og mobilløsninger
  • at sparre og blive coachet af branchens dygtigste .NET-udviklere 
  • at arbejde med den nyeste .NET teknologi, Microsoft Server produkter, agil udvikling, S.O.L.I.D. principperne og unit testing 

Du kommer til sparre med andre praktikanter samt erfarne medarbejdere, som coacher dig og hjælper dig med at nå dine mål. Du får mulighed for at omsætte teori til praksis gennem konkret udviklingsarbejde. Alle praktikanter har indtil videre valgt at skrive hovedopgave hos os efter endt praktikophold.

Vi søger hvert år praktikanter med interesse i web/app-udvikling til forårs- og efterårssemesteret. 

Vertica

Et fagligt fællesskab

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med ca. 100 kolleger på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark inden for e-handel, onlineforretning og integration.

Vi holder løbende sociale arrangementer, ligesom vores kolleger tit tager initiativ til alt fra fodboldkampe, konkurrencer og socialt og fagligt samvær. Som praktikant bliver du selvfølgelig en del af vores dynamiske miljø og sociale hverdag. 

Vi tager som regel nye praktikanter ind i januar og september. 

Der er ingen åbne praktikantstillinger lige nu.