Overskriften afslører os nok. Hos Vertica arbejder vi med ecommerce.


Vi taler, nørder og tænker inden for mange fagligheder, men fælles for os er, at vores kode, designs eller strategier kredser om ecommerce.

Vi er et mix af back – og frontendere, UX-designere, testere, projektledere og strategikere, som arbejder sammen i teams på kryds og tværs for at lave de bedste løsninger i markedet.

Vores kunder er nogle af landets største virksomheder, såsom Bolia, Normal, Hørkram, Søstrene Grene, Coop med flere. Kendetegnende for dem alle er, at de har brug for gode og solide løsninger. De skal nemlig bruges af mange mennesker, hver dag.   

Som praktikant hos os, kommer du til at designe og udvikle løsningerne eller interne systemer, der støtter op om dem. Du kommer altså ikke til at sidde med en ”opfundet opgave”, men kommer i stedet til at arbejde på noget, der reelt gør en forskel, og som benyttes af tusindvis af mennesker.

Lige nu søger vi ikke flere praktikanter. Men til foråret åbner vi igen for ansøgninger til efterårs-semestret. Vi håber at høre fra dig til den tid!

Det fedeste ved at være praktikant hos Vertica er, at vi bliver taget seriøst. Jeg sidder for eksempel ikke bare på en ”opfundet opgave”, men arbejder på et konkret monitoreringprojekt, der bruges af kunderne.”

Sagt i tal

Vores bedste argumenter for, hvorfor du skal vælge hos som dit praktiksted kommer her:

  • 1. plads i Danmarks bedste praktikforløb. Kåret ved "Årets Erhvervsakademipraktik 2022". Se mere her.
  • +70% af vores tidligere praktikanter, er blevet fastansat efter praktikforløbet.
  • 10 år er det siden, vi havde den første praktikant i Vertica. Han hedder Martin, og han arbejder her endnu.
  • 120 verticanere er fordelt på kontorer i Aarhus og København, så der er altid nogle at lære fra.
  • 1 fast mentor får du tilknyttet igennem hele praktikforløbet, så du har en at sparre med og få vejledning hos.
  • 100% af de tidligere praktikanter føler, at de i høj grad har udviklet deres faglige kompetencer under praktikforløbet.
  • 3 kokke serverer hver dag nybagte boller til morgenmad, og en lækker buffet til frokost, så du har energi til at lære.
  • 1 fast team bliver du en del af. Du kommer altså ikke bare til at sidde i et hjørne for dig selv. Du bliver inddraget, på lige fod med alle andre verticanere.
  • 52 sociale arrangementer årligt. Vi elsker alt fra padel, øl-smagning, gaming, yoga, fredagsbar. Du bliver en af os. Så du er velkommen til det hele.

100% af de tidligere praktikanter har følt sig involveret i relevante projekter under deres praktik.

To mænd og en kvinde går gennem gågaden i Aarhus. De er praktikanter i Vertica og lærer en masse om webudvikling.

Første møde


Vi ved det. Det første møde er altid lidt (for) nervepirrende. Vi kan berolige dig med, at dit første møde med Vertica bliver i afslappede og uformelle rammer. Derfor kan det måske være rart at vide, hvordan den første praktiksamtale forløber.

Læs om den første praktiksamtale
Festklædte mennesker poserer foran kameraet ved gods. Sammen skaber de verdens bedste arbejdsplads med et godt miljø

Et kig i værktøjskassen...

C#-logo. Vertica anvender C# til at bygge fremragende ecommerce.
.NET Core-logo. Vertica anvender .NET Core til at bygge fremragende ecommerce.