Styrk kundeloyaliteten med en app

En app er en stærk platform til at skabe kundeloyalitet, yde bedre kundeservice og samtidig få adgang til værdifulde data om jeres kunders købsadfærd. 

En app giver jer muligheden for at være hos kunderne, uanset hvor de befinder sig, da de altid har deres smartphone ved hånden.

Dermed nedbryder I enhver praktisk barriere, der kunne være for at handle med netop jer, fordi I er tilgængelige overalt og hele tiden. 

Med en veludviklet app kan I skabe et langt tættere tilknytning til jeres kunder – og hvis jeres app imødekommer kundernes krav, forventninger og behov, får de mindre incitament til at opsøge jeres konkurrenter. 

Apps giver værdi til både B2C og B2B

Både inden for B2C og B2efterspørger kunderne muligheden for at afgive ordrer, se fakturaer eller søge information, mens de er på farten.  

Her er en app ofte optimal, fordi den kan rumme meget målrettet og specifikt indhold og hurtigt løse netop de behov, som kunden har i en konkret situation.  

I Vertica har vi et dedikeret app-team, som står bag en række apps til blandt andre Brødrene Dahl, Daka og Molslinjen. Fælles for alle de apps, vi udvikler er, at de tager udgangspunkt i forretningslogik eller en transaktion – og ikke udelukkende display af indhold. 

Fordele med en app

Det er vigtigt, at I nøje overvejer, hvad motivationen er for at lave en app. Vi anbefaler altid, at appen skal give kunderne en merværdi, som de ikke kan hente ved at besøge jeres mobiloptimerede website. Det kan eksempelvis være: 

  • En løsning eller et værktøj, der gør det lettere og hurtigere at booke billetter 
  • Et loyalitetsprogram eller kundeklub, som giver kunderne nem adgang til klubkort og fordele 
  • En mulighed for at gemme kundens oplysninger (hurtigt salg) 
  • En udnyttelse af kamera-funktionen (image search, quick posts etc)  
  • En udnyttelse af lokation (GPS)  

Sådan hjælper vi jer

Vi vil meget gerne i dialog med jer omkring, hvilken løsning, der er det rigtige for jer.  

Vi kan hjælpe jer med koncept, design og brugervenlighed, valg af teknik og platform og ikke mindst implementering og udrulning af den endelige løsning. 

Vi har også et serviceteam, som er uddannet til at tage over, når jeres app er udviklet og live for brugerne. 

Vi leverer apps til iOS (iPhone, iPads), Android og Windows Phone. Desuden arbejder vi aktivt med hybrid mobilløsninger baseret på Phonegap (Cordova og Ionic) og Xamarin.