Ydelser

Nogle rådgiver. Andre implementerer. Vi gør begge dele.

Hos Vertica nørder vi ecommerce. Og det har vi gjort i 20 år. Fordi vi elsker at se ting vækste. Din forretning, kundens loyalitet og kurvens størrelse.

Der er mange discipliner inden for ecommere. Men i alle projekter kigger vi både i bredden og i dybden for at træffe beslutninger, der hviler på gode data, værdier og mennesker.

Med mange års erfaring i løsninger til både B2B og B2C-brands i ind- og udland har vi specialiseret os i ydelser inden for disse områder:

Sammen skaber vi ecommerce andre ser op til

Hos Vertica er vi et mix af 120 digitale forretningsudviklere, UX’ere, backend- og frontendudviklere og projektledere.

Når du samarbejder med os, kan du forvente et fast team. Et team, hvor I kender hinanden, hinandens humor og ambitioner.

Vi tror på, at det skaber fundamentet for en åben og ærlig dialog. En dialog, hvor vi tør sige ”hvorfor?”, ”hva’ nu hvis...?” og ”vi vurderer...”. Altid med øje for, at du får mest mulig værdi af din ecommerce.

Bolia var vores første kunde. Og de er her stadig.

Mange flere er kommet til siden hen.

Fælles for dem alle er, at ecommerce ikke er en isoleret disciplin i forretningen, men en integreret del af den samlede kunderejse. En kunderejse, som altid kan forbedres. For vores kunder er ambitiøse ehandlere, som ikke vil nøjes.

Vi er ærlige over for vores kunder. Og vores kunder er ærlige over for os. Så vil
du vide noget om Vertica, er du velkommen til at spørge dem. Du bestemmer
selv hvem.

Matas-logo. Matas samarbejder med Vertica om at skabe god ecommerce og ehandel, der skaber vækst og salg.