Hvad får I med Ucommerce?

Alle nødvendige funktioner til en moderne e-handelsplatform

Ucommerce er grundlaget for en skalerbar og brugervenlig løsning, der indeholder alle nødvendige funktioner for at skabe en moderne e-handelsplatform.  

Det er let at komme i gang, og den fleksible platform følger let med eventuelle udvidelser i virksomheden. 

Kernefunktionerne i Ucommerce er handel med produkter, produktkatalog, variantstyring og betaling og er nem at integrere med virksomhedens andre systemer. 

Ved at vælge Ucommerce får I: 

  • En stærk e-handelsplatform til Umbraco og Sitecore 
  • God integration til andre systemer 
  • Indbyggede kampagnemuligheder 
  • Indbygget håndtering af transportører og fragtberegning 
  • God håndtering af internationalisering, sprog og valuta 
  • Standardintegration af en lang række betalingsudbydere 

Komplet og effektiv købsoplevelse

Med Ucommerce kan I ved hjælp af mange indbyggede funktioner skræddersy købsoplevelsen helt fra en vare lægges i indkøbskurven til kvitteringen genereres. 

De indbyggede marketingfunktionaliteter gør det muligt at tilbyde dine kunder forskellige kampagnetilbud som mængderabatter, rabatkoder på produkter, ordrer eller fragt. 

Kunderne kan nemt få overblik over produktkataloget via en effektiv og brugervenlig søgefunktion, der lader kunderne finde frem til det rette produkt med mulighed for yderligere filtrering på produktsortimentet. 

Ucommerce har også indbyggede SEO-funktionaliteter, der øger synligheden og muligheden for topplaceringer i søgemaskiner og dermed tiltrækning af en større kundebase. 

Ucommerce har indbygget håndtering af en lang række funktionaliteter omkring jeres e-handel, som håndtering af fragt og prisberegninger samt standardintegration til en lang række betalingsudbydere. 

Integration til andre systemer

Ucommerce anvendes både af mindre virksomheder, men også af de største brands i verden. Uanset hvilke ønsker I har, så er der flere typer af licenser at vælge mellem, som giver adgang og mulighed for forskellige typer for integrationer og funktioner. 

Platformen er fuldt integreret med CMS-platformene Umbraco og Sitecore. 

Se demo af uCommerce til Sitecore

Hør mere om Ucommerce, og hvordan platformen nemt spiller sammen med Umbraco og Sitecore ved medstifter Søren Spelling her.

Ucommerce Power House

Vertica er som en af få partnere valgt som Ucommerce Power House, hvilket skyldes vores indgående erfaring med at udvikle mange Ucommerce-løsninger 

Udover de mange løsninger vi laver til vores kunder, leverer vi også løbende feedback til Ucommerce og deltager aktivt i udvikling af platformen. 

Teknisk setup CMS og commerce platforme