Særlig indsats for Umbraco-communitiet

Umbraco MVP uddeles til Umbraco eksperter i hele verden. Der er i alt 61 MVPs fordelt på 12 lande og tre kontinenter.

Fælles for alle MVPs er, at de yder en særlig indsats for hele tiden at forbedre Umbraco-platformen bl.a. ved at bidrage med kode til Umbracos kerne. Samtidig er de med til at udbrede kendskabet til Umbraco ved at arrangere lokale meetups.

MVP for 2. og 7. gang

Kenn Jacobsen og Jan Skovgaard har begge været aktive i Umbraco-communitiet igennem mange år.

Kenn blev første gang udnævnt til MVP i 2019 og har fået den prestigefyldte titel igen i år. Herudover er han også del af Umbraco Core Collaborators team, som reviewer al kode, der kommer ind i Umbraco fra communitiet - og hjælper det øvrige Umbraco-community i forhold til at bidrage til Umbracos kerne.

Jan blev første gang udnævnt til MVP i 2011 og i år er det 7. gang, han får tildelt en Umbraco MVP Award. Han er desuden en del af det community-drevne Accessibility Team, der arbejder fokuseret med at øge Umbracos tilgængelighed over for mennesker med nedsat syn (skærmlæsere).

Teknisk forspring er en gevinst for kunderne

I Vertica laver vi løbende løsninger på open source-platformen Umbraco - og vi støtter i høj grad op om, at vores udviklere bruger tid på at bidrage til udviklingen af CMS´et. Det giver os et teknisk forspring, som kommer vores kunder til gavn. 

Læs mere om udnævnelsen og se listen over alle Umbraco MVPs 2020 her