Umbraco

Umbraco er et danskudviklet Open Source CMS, hvor brugervenlighed og fleksibilitet er i fokus. Systemet understøtter mange typer af løsninger, alt fra mindre hjemmesider til komplekse e-handelsløsninger.


Det brugervenlige open source .Net CMS

Umbraco er et gratis Open Source CMS og kan dermed anvendes uden udgifter til licenser. Første version af Umbraco blev frigivet i 2003, og siden er Umbracos popularitet kun steget hos både designere, udviklere og webredaktører. 

Platformen er altså gratis at benytte og understøtter alt fra små til helt store websites og e-handelsløsninger. Systemet er fleksibelt i design og funktionalitet og kan tilpasses efter jeres behov og ønsker. I takt med at nye behov opstår kan vi tilføje funktionaliteter og integrationer.

Systemet er ikke kun et godt værktøj til udviklerne, men også for redaktørerne er det let at oprette og vedligeholde indhold. Umbracos indholds grid giver fuld frihed til redaktører, så de på egen hånd kan opbygge deres indholdssider uden at være afhængige af udviklere.

Umbraco har tilnavnet ”the friendly CMS”, som netop er opnået i kraft af systemets brugervenlighed og intuitive interface, som alle kan lære at bruge – også uden at have forudgående kendskab til CMS-systemer eller tekniske kompetencer. Webredaktørerne vedligeholder websitets indhold i et simpelt og overskueligt administrationsmodul, som samtidig gør det nemt og hurtigt at komme i gang.

Skalerbar og fremtidssikret CMS

Umbraco er udviklet på Microsoft .NET platformen og er yderst fleksibelt både i forhold til tilpasninger og udvidelser. Udvidelsesmulighederne gør det f.eks. muligt at integrere systemet med jeres eksisterende systemer eller at udvikle specialmoduler.

E-handel med Umbraco

Umbraco kan anvendes som CMS i forbindelse med e-handelsløsninger, både inden for B2B og B2C segmentet. Det kan ske med en af de to e-handelsplatforme uCommerce eller Sitecore Commerce.

I Vertica har vi stor erfaring med begge dele, og vi har blandt andet lavet løsninger for Rosendahl, CoopBrødrene Dahl og Sanistål.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)