Master Data Management

STEP er en multidomæne MDM-platform (Master Data Management), som giver jer mulighed for at styre, organisere og berige alle data i virksomheden – lige fra produktdata til data, der vedrører kunder og leverandører. 

I stedet for at informationer, billeder osv. ligger i mange forskellige kildesystemer, bliver de med STEP samlet i én platform – og dermed kan I sikre, at opdateringer automatisk fødes ud i alle kanaler på tværs af lande, sprog og markedssegmenter. Det reducerer time-to-market markant og fjerner alle potentielle fejlkilder. 

Med STEP platformen kan I forbinde, styre og dele data fra alle jeres systemer – ERP, CRM og e-commerce. Det giver jer mulighed for at skabe et fuldt overblik over alle centrale data i virksomheden. 

Anerkendt enterprise-platform

Stibo Systems er anerkendt af både Gartner og Forrester som et af verdens førende softwarevirksomheder inden for MDM-løsninger. 

STEP-platformen har en fleksibel struktur, der kombinerer fordelene ved MDM (Master Data Management) med PIM (Produkt Information Management) og på den måde giver virksomheder mulighed for at styre viden på globalt plan med én proces. 

Platformen kan både anvendes som samlet multidomæne MDM-platform og som målrettet PIM for e-handelsløsninger, konfigurationsløsninger, selvbetjeningsløsninger og online services. Agiliteten i platformen gør, at den kan anvendes i stor skala men også som fundament for en løbende digital udvikling med afsæt i afgrænsede digitale projekter. 

Fordele ved STEP platformen

  • Multidomæne MDM-platform 
  • Enterprise-platform til håndtering af produktdata, kundedata og leverandørdata 
  • Effektiv databehandling i stor skala 
  • Problemfri integration til tredjepartsdatakilder 
  • Hurtig time-to-market 
Download e-bogen her

Partnerskab med Stibo Systems

Vertica er Stibo Systems Certified Partner. 

Vi hjælper jer med at danne overblik over og optimere jeres processer omkring produktdata. Vi får STEP platformen sat op, så den bedst muligt understøtter processerne og sikrer, at de rigtige medarbejdere involveres, når de skal. 

Samtidig implementerer vi løsningen til at give netop det overblik, I har brug for, så I ved jeres proces afvikles optimalt og som forventet.