InRiver 

Intuitivt og effektivt PIM system til at styre processerne omkring produktdata

inRiver

inRiver er et intuitivt og effektivt PIM system til at arbejde med produktdata. Med inRiver får I ikke kun et effektivt værktøj til at skabe, vedligeholde og distribuere produktdata til jeres forskellige marketing- og salgskanaler, men I får også et unikt værktøj til at styre processerne omkring produktdata og skabe et samlet overblik.


Hvad kan inRiver?

En af de største udfordringer i mange virksomheder i dag er, at data ligger spredt i mange afdelinger, gemt i forskellige systemer og formater (Excel, Word, InDesign, PDF). Med en PIM løsning fra inRiver får I samlet jeres produktdata ét sted, og I sikrer, at alle i virksomheden kan skabe, vedligeholde og opdatere produktinformationer, hvad enten det drejer sig om salg og marketing, tekniske specifikationer eller generelle produktdata.

En implementering af et PIM-system hjælper jer også med at styre hele processen omkring produktdata – fra data indlæses i PIM-systemet til de publiceres på de kanaler, hvor I skal bruge dem.

Fordele ved inRiver

  • Brugervenlig og intuitiv brugerflade
  • Opdaterede produktdata på tværs af virksomheden
  • Opdaterede produktdata på tværs af marketing- og salgskanaler
  • Styrer og giver overblik over processerne omkring produktdata
  • Reduceret time to market
  • God integration med andre IT-systemer

Styring af processen

inRiver PIM løsningen understøtter fire trin i processen: indlæsning, berigelse, planlægning og publicering. Figuren illustrerer, hvordan processen forløber igennem de forskellige trin.

Produktdata indlæses fra forskellige systemer eller leverandører til det centrale PIM-system og bliver her opdateret og beriget med tekst, specifikationer, billeder, video m.m. fra de forskellige afdelinger, der har hvert deres ansvarsområde. Medarbejdere på tværs af virksomhedens afdelinger kan således altid finde, vedligeholde og arbejde med data ét sted.

Det centrale PIM-system understøtter produktdata differentieret på flere forskellige sprog, til flere forskellige markeder og til vidt forskellige kanaler, såsom jeres produktkatalog, website, webshop, apps m.v. Når de forskellige produktinformationer er beriget, vedligeholdt og opdateret, er det muligt at planlægge hvornår, og på hvilke kanaler produktinformationerne skal placeres.

Til sidst eksporteres de opdaterede data fra PIM-systemet til de forskellige kanaler, hvor I skal bruge dem. Det kan enten ske efter behov eller i forbindelse med kampagner eller sæsonlanceringer. 

InRiver er således en unik PIM løsning til at skabe overblik og styring af processerne omkring jeres produktdata samt lancering til jeres kanaler.

Med et fleksibelt og skalérbart informationssetup, kan I målrettet nå ud til jeres kunder, uanset hvor de møder jer.

Integration med andre IT-systemer

InRiver er samtidig nem at integrere med virksomhedens øvrige IT-systemer, herunder standard ERP-løsninger. Det betyder, at I kan hente lageropgørelser, priser og andre live opdaterede ERP-informationer eller arbejde med dataark og lignede i PDF formater direkte via jeres ERP-system.

InRiver kan integreres med følgende platforme og systemer:

  • Microsoft Dynamics AX og NAV
  • Alle standard ERP-løsninger
  • Adobe InDesign
  • CMS og E-handelssystemer (EPiServer, Sitecore med flere)

Partnerskab med inRiver

Vertica er inRiver Partner, hvilket betyder, at vi har stor erfaring med PIM løsningen.

Vi hjælper jer med at danne overblik over og optimere jeres processer omkring produktdata og får inRiver platformen sat op, så den bedst muligt understøtter dem og sikrer, at de rigtige medarbejdere involveres, når de skal.

Samtidig implementerer vi PIM løsningen til at give netop det overblik I har brug for, så I ved jeres proces afvikles optimalt og som forventet. 

Kontakt mig

For en dialog om produktdata og PIM løsninger og hvordan det kan understøtte og optimere Jeres forretningsprocesser og skabe fundament for omnichannel, kundeoplevelse samt øget salg.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)