Produktdata samlet ét sted

En af de største udfordringer i mange virksomheder i dag er, at data ligger spredt i mange afdelinger, gemt i forskellige systemer og formater (Excel, Word, InDesign, PDF). Med en PIM-løsning fra inRiver får I samlet jeres produktdata ét sted, og I sikrer, at alle i virksomheden kan skabe, vedligeholde og opdatere produktinformationer, hvad enten det drejer sig om salg og marketing, tekniske specifikationer eller generelle produktdata. 

En implementering af et PIM-system hjælper jer også med at styre hele processen omkring produktdata – fra data indlæses i PIM-systemet til de publiceres på de kanaler, hvor I skal bruge dem. 

Fordele ved inRiver

  • Brugervenlig og intuitiv brugerflade 
  • Opdaterede produktdata på tværs af virksomheden 
  • Opdaterede produktdata på tværs af marketing- og salgskanaler 
  • Styrer og giver overblik over processerne omkring produktdata 
  • Reduceret time to market 
  • God integration med andre IT-systemer 

Styring af processen

InRiver er en unik PIM løsning til at skabe overblik og styring af processerne omkring jeres produktdata samt lancering til jeres kanaler. Med et fleksibelt og skalérbart informationssetup, kan I målrettet nå ud til jeres kunder, uanset hvor de møder jer.

inRivers PIM-løsning understøtter fire trin i processen: Indlæsning, berigelse, planlægning og publicering.

Figuren her illustrerer, hvordan processen forløber igennem de forskellige trin.

Grafik der viser, hvordan inRivers produktberigelse går fra PIM til brugervendte kanaler og skaber overblik i organisationen

Trin 1 - indlæsning

Produktdata indlæses fra forskellige systemer eller leverandører til det centrale PIM-system og bliver her opdateret og beriget med tekst, specifikationer, billeder, video m.m. fra de forskellige afdelinger, der har hvert deres ansvarsområde.

Trin 2 - Berigelse

Medarbejdere på tværs af virksomhedens afdelinger kan således altid finde, vedligeholde og arbejde med data ét sted. 

Det centrale PIM-system understøtter produktdata differentieret på flere forskellige sprog, til flere forskellige markeder og til vidt forskellige kanaler, såsom jeres produktkatalog, website, webshop, apps m.v.

Trin 3 - Planlægning

Når de forskellige produktinformationer er beriget, vedligeholdt og opdateret, er det muligt at planlægge hvornår, og på hvilke kanaler produktinformationerne skal placeres. 

 

Trin 4 - Publicering

Til sidst eksporteres de opdaterede data fra PIM-systemet til de forskellige kanaler, hvor I skal bruge dem. Det kan enten ske efter behov eller i forbindelse med kampagner eller sæsonlanceringer.  

Integration med andre IT-systemer

InRiver er samtidig nem at integrere med virksomhedens øvrige IT-systemer, herunder standard ERP-løsninger. Det betyder, at I kan hente lageropgørelser, priser og andre liveopdaterede ERP-informationer eller arbejde med dataark og lignede i PDF-formater direkte via jeres ERP-system. 

InRiver kan integreres med følgende platforme og systemer: 

  • Microsoft Dynamics AX og NAV 
  • Alle standard ERP-løsninger 
  • Adobe InDesign 
  • CMS og E-handelssystemer (Umbraco, EPiServer, Sitecore med flere) 

Partnerskab med inRiver

Vertica er inRiver Platinium Partner, hvilket betyder, at vi har stor erfaring med PIM-løsningen. 

Vi hjælper jer med at danne overblik over og optimere jeres processer omkring produktdata og får inRiver-platformen sat op, så den bedst muligt understøtter dem og sikrer, at de rigtige medarbejdere involveres, når de skal. 

Samtidig implementerer vi PIM-løsningen til at give netop det overblik I har brug for, så I ved jeres proces afvikles optimalt og som forventet.