23. MAJ
2019

E-handelsprisen 2019: Flot 2. og 3. plads


1 x sølv og 1 x bronze

Desværre blev det ikke til nogen førsteplads i år. Men Brødrene Dahl sikrede sig en flot 2. plads for bedste omnichannel virksomhed, imens Hørkram løb afsted med en velfortjent 3. plads for bedste B2B løsning. 

FDIH udtaler:

"Igen i år er Brødrene Dahl blandt de allerdygtigste indenfor omnichannel. Den ambitiøse virksomhed fortsætter med at forkæle kunderne med gode oplevelser, der blandt andet indebærer adgang til data og lynhurtig levering i hele landet. Det er dog ikke nok for virksomheden, som også har løftet sløret for massive investeringer, der skal sikre, at Brødrene Dahl også i fremtiden vil markere sig om en omni-channel-frontrunner."

"Hørkram roses for en imponerende fulfilment- og logistikløsning, der kombinerer fleksibilitet med en leveringsrate på imponerende 99,7 %. Netbutikken er tænkt ind som en vigtig salgskanal, og onbordingprocessen er ekstremt god, så kunderne hurtigt og nemt kan komme i gang med at benytte Hørkrams services."

Vi er meget beærede over placeringerne - og at være oppe mod så stærkt et felt! 

Alt i alt en vellykket aften, som vi kan være stolte af. Stort tillykke til Brødrene Dahl og Hørkram med de flotte placeringer.

Du kan se løsningerne nedenfor.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)