Hjertet banker, sommerfuglene basker i maven og munden er helt tør. Tankerne snurrer i hovedet:

”Hvad skal jeg tage på?”
”Bare jeg ikke siger noget dumt...”
”Hvordan gør jeg et godt indtryk?”

Vi ved det. Det første møde er altid lidt (for) nervepirrende.

Det er helt normalt. Vi kan berolige dig med, at dit første møde med Vertica bliver i afslappede og uformelle rammer. Derudover kan det måske være rart at vide, at:

Vi har ingen dress code. Hos Vertica kommer man, som man er. Og på vores kontor er både hættetrøjer, sandaler og hjemmestrik velkommen.

Vi forventer ikke, du kan svare på alt. Og det er okay at sige, ”det ved jeg ikke”. Du kommer jo i praktik for at lære. Desuden kan vi heller ikke svare på alt. Heldigvis arbejder vi i teams, så for det meste er der en, der kan svare på de ting, man ikke ved. Ingen kan alt, men sammen kan vi det meste.

Lad os tage den fra starten

Før du kan komme til samtale hos os, skal du sende en ansøgning og dit CV, via linket her.

Vi læser alle ansøgninger igennem og svarer alle. Dem vi ønsker til samtale, ringer vi til løbende.  Samtalen varer en time og vil foregå på vores kontor i Aarhus i hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00.

Til samtalen vil du møde to personer fra Vertica. Den ene er praktikmentor og den anden vil være fra dit kommende team.

På samtalen vil vi blandt andet tale om følgende emner:

  • Hvem er Vertica? De to deltagere fra Vertica vil præsentere sig selv, samt give en kort intro til, hvad vi laver i Vertica

  • Hvem er du? Her kan du blandt andet komme ind på spørgsmål som hvorfor, du har valgt den uddannelse du har? Hvilket fag er fedest? Hvilket er knap så fedt? Hvorfor valgte du at søge en praktikstilling hos Vertica?

  • Hvad kan du forvente af Vertica? Vi fortæller om teamet, opgaverne, dit mentorforløb, arbejdstider og kulturen i Vertica.

  • Praktisk øvelse: Vi stiller dig en lille opgave, som du skal løse.  Opgaven vare ca. 10min. og løses ved, at vi tager en snak om dine overvejelser og idéer til løsninger. En opgave kunne for eksempel lyde sådan her:

    ”Find det højeste tal i et array af integers eller erstat alle forekomster af et bogstav med et andet bogstav i en string.”

  • Afrunding og eventuelle spørgsmål

Efter vores samtale kan du forvente, at vi ringer til dig inden for en uge og giver dig svar på det videre forløb.