Vær på forkant med fejl og uønskede hændelser

Med Vertica Monitoring får I adgang til detaljerede informationer om fejl og uønskede hændelser i jeres kritiske løsninger, som jeres serviceteam eller leverandører kan håndtere, før de får konsekvenser for kundernes brugeroplevelse og dermed jeres forretning. 

Ud over overvågning af løsningen i traditionel forstand, indsamler vi samtidig værdifuld information om løsningerne i realtid. Det giver jer konkrete fordele i forhold til både drift og videreudviklingen af forretningen. 

Hvad overvåger vi, og hvilke fordele giver det jeres forretning?

Funktioner

Hvert minut testes essentielle funktioner og sider i jeres løsninger, så I kan reagere på eventuelle problemer, inden jeres kunder bliver generet af dem.

Fungerer forsiden? Kan kunderne åbne kurve? Kan brugerne logge ind? Er der produkter på kategorisiden? Bliver priserne vist på produktdetaljesiden?

Data 

Hvert minut indsamles de seneste log-data fra løsningen, så man kan spotte fejl tidligt og opsætte regler, som automatisk håndterer kendte scenarier og dermed undgår gentagende fejl eller unødig forsinkelse.

Det kan eksempelvis bruges til at sikre, at de kundeserviceansvarlige automatisk får besked, hver gang en kunde får afvist sit dankort i betalingen.  

Hændelser

På baggrund af indsamlede data kan der opsættes alarmer, der giver besked, når en kendt hændelse forekommer.

Det kan eksempelvis være et produkt, som er blevet ekskluderet af integrationen, fordi produktet ikke har en pris. Det kan også være en ordre, som ikke kan sendes til ERP eller noget helt tredje.  

Hosting-ressourcer

Hosting-ressourcerne bag løsningen overvåges i realtid, så der kan reageres, før eventuel overbelastning eller lav kapacitet får betydning for funktionaliteten og oppetiden af jeres løsninger.

Vores kunder som benytter monitorering

Skal vi hjælpe jer i gang?

Har du spørgsmål til overvågning og monitorering i forbindelse med jeres løsninger – og hvordan I som virksomhed kan komme i gang med professionel struktureret monitorering af applikationer online ?

Eller ønsker du et uforpligtende introduktionsmøde, hvor vi præsenterer Vertica Monitoring med praktiske eksempler og fortæller mere om fordelene for jeres virksomhed