Vi vækster jeres forretning

Vertica hjælper dig med at styrke din virksomheds resultater med digital omstilling og udvikling. Vi hjælper med at afdække strategier for nye digitale tiltag og digitale forretningsmodeller inden for e-commerce: 

  • Digital strategi og transformation
  • Composable commerce
  • Digitale trends og innovation
  • Platforme og teknologier
  • Global strategi

Vi hjælper dig med at udvikle, kvalificere og kvantificere business casen. Alt efter hvad målet er, tilpasser vi initiativerne, der skal styrke din forretning.

Vi sikrer, at du får en strategi, som er operationel og realiserbar. En roadmap med klare og realistiske målsætninger. Og vi hjælper dig hele vejen til mål med eksekvering og implementering, så virksomheden får indfriet sit potentiale.

Digital strategi og digital omstilling er drevet af teknologi, men handler i høj grad også om processer, forandring og mennesker. I det digitale strategiarbejde kigger vi derfor hele vejen rundt.

Vi sørger for inddragelse på tværs af organisation, værdikæde og kunderejse. Vi kigger i bredden og dybden og hjælper med at tage de rigtige beslutninger med baggrund i både data, værdier og mennesker.

Herunder kan du læse nogle af de cases, hvor vi har hjulpet kunder med digital forretningsrådgivning og udvikling af digitale strategier.

Samarbejdet med Vertica har været ekstremt fedt. De er gode til at forstå de udfordringer, vi som forretning og organisation har. De er også gode til at udfordre os, når der er behov for det. Det er en egenskab, som er ekstremt vigtig hos en partner, når man bevæger sig ud på sådan en rejse.

Og sidst men ikke mindst, så er de behagelige mennesker at arbejde sammen med, så det daglige samarbejde er virkelig rart.