Projektledelse


Hos Vertica har vi stort fokus på vores projektledelse. Det er der mange grunde til. For det første er projekter, der bliver kørt sikkert i mål til tiden og indenfor budgettet, både en økonomisk gevinst for vores kunder og for os.

Men på de bløde værdier som arbejdsglæde, motivation og stressniveau er den gode proces også en afgørende faktor for at projektteamet bestående af vores og kundes medarbejdere kommer ud af projektet i "god forfatning".

Hos Vertica arbejder vi strategisk med vores projektledelse. Vi er dog ikke fanatiske, men en effektiv proces giver det bedste resultat for vores kunder og de bedste rammer for vores medarbejdere. 

Processen

Vi har lavet en lille bog hvor du kan få overblik over vores proces – så du kommer sikkert i mål med din e-handelsløsning. Du kan hente bogen her

Faglig stolthed

I Verticas projektledergruppe brænder vi for det vi laver og for de mennesker vi arbejder med, og vi deler gerne ud og vi elsker ny inspiration. Ca. en gang I kvartalet holder vi Project Management Geek Nights. Tidligere har emnerne omhandlet blandt andet arbejdsglæde og kreativitet & innovation.

Du kan se videoerne fra vores tidligere arrangementer her

Find os på bloggen

Vi blogger naturligvis også om vores faglighed – så vil du vide mere om eksempelvis forandringsledelse, scrum eller arbejdsglæde så kig forbi og bliv inspireret.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)