24. MAJ
2013

Brødrene Dahl vinder B2B e-handelsprisen 2013

Det Vertica-udviklede site, BD.dk, vandt i maj 2013 prisen som årets bedste B2B E-handelssite, som hvert år uddeles af FDIH.


Vertica har stået for udviklingen af Brødrene Dahl's B2B website, BD.dk, der har fået et friskt og tidssvarende design. Samtidig er det blevet både hurtigere og mere intuitivt til glæde for brugerne. 

"En stor tak til hele team Vertica. Udviklingsteamet der sidder hver dag og knokler for at levere de bedste løsninger", siger en glad Christian Agger, E-handelschef i Saint-Gobain. 

Juryens begrundelse

Saint Gobain - Brødrene Dahl har lagt en målrettet og ambitiøs strategi for deres digitale salgskanal til B2B kunderne. De digitale løsninger kobler sig ind kundernes arbejdsprocesser, og effektiviserer kunderens administration og håndtering af materialeindkøbene. 

E-handelsløsningen er optimeret på alle de nøgle-elementer, der er afgørende for at opnå den bedste kundeoplevelse – lige fra tiden fra bestilling til leverance, til at de har suppleret deres B2B e-handelsløsning, med nogle af de metoder til personalisering af e-handelsforretninger, der ellers kun ses hos de mest avancerede europæiske B2C eShops. 

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)