Priser & Udmærkelser 

Awards

Vores ambitiøse kunder har vundet en lang række priser.


Når vores kunder lancerer nye e-handelsløsninger, er det med ambitionen om at skabe den bedste platform i deres branche. Derfor arbejder vi tæt sammen om at nytænke og udvikle måden, de driver e-handel på.

Som et resultat har vores kunder vundet e-handelsprisen hele 11 gange.

Blandt de heldige vindere er Brødrene Dahl (2014) og Nemlig.com (2011), der begge vandt i kategorierne B2B og B2C. Derudover vandt Brødrene Dahl også en pris i kategorien omnichannel. Også Bolia fik også en fornem pris med hjem, da de vandt bronze i kategorien omnichannel ved Global E-commerce Summit i Barcelona i 2014. 

I 2016 vandt Bolia prisen for bedste B2C virksomhed, mens vi selv fik prisen for bedste e-handelscase. Netop med Bolia som case.

Året efter i 2017 løb Brødrene Dahl endnu engang med B2B prisen, Bolia vandt prisen for bedste omnichannel-virksomhed, og vi selv vandt prisen for bedste e-handelscase - denne gang med Brødrene Dahl som case. 

Vores kunder har også vundet priser for at have den bedste e-handelsløsning på en række tekniske platforme. I 2014 modtog Peter Justesen en uCommerce award for deres nye e-handelsplatform, mens Bolia.com vandt Episerver-prisen ”Associated Partner of the Year”. Senest løb de også med prisen "E-commerce site of the year" ved EPiServer Awards '15.

Dem og de mange andre awards kan du læse om på siden her.

Mængden af integrationer er imponerende, og juryen var overrasket over, hvor godt Umbraco-løsningen er blevet integreret med andre systemer. Hastigheden er fantastisk, selvom det er en kompleks løsning. Det er blevet løst rigtig godt.

Juryen om Sanistaal.com

Umbraco Award 2017

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)