Priser & Udmærkelser 

Awards

Vores ambitiøse kunder har vundet en lang række priser.


Når vores kunder lancerer nye e-handelsløsninger, er det med ambitionen om at skabe den bedste platform i deres branche. Derfor arbejder vi tæt sammen om at nytænke og udvikle måden, de driver e-handel på.

Som et resultat har vores kunder vundet e-handelsprisen hele 11 gange.

Blandt de heldige vindere er Brødrene Dahl (2014) og Nemlig.com (2011), der begge vandt i kategorierne B2B og B2C. Derudover vandt Brødrene Dahl også en pris i kategorien omnichannel. Også Bolia fik også en fornem pris med hjem, da de vandt bronze i kategorien omnichannel ved Global E-commerce Summit i Barcelona i 2014. 

I 2016 vandt Bolia prisen for bedste B2C virksomhed, mens vi selv fik prisen for bedste e-handelscase. Netop med Bolia som case.

Året efter i 2017 løb Brødrene Dahl endnu engang med B2B prisen, Bolia vandt prisen for bedste omnichannel-virksomhed, og vi selv vandt prisen for bedste e-handelscase - denne gang med Brødrene Dahl som case. 

Vores kunder har også vundet priser for at have den bedste e-handelsløsning på en række tekniske platforme. I 2014 modtog Peter Justesen en uCommerce award for deres nye e-handelsplatform, mens Bolia.com vandt Episerver-prisen ”Associated Partner of the Year”. Senest løb de også med prisen "E-commerce site of the year" ved EPiServer Awards '15.

Dem og de mange andre awards kan du læse om på siden her.