23. MAR
2015

Vertica etablerer datterselskab

Vertica får nu et nyt datterselskab i form af Bestemt.dk, der skal hjælpe danskerne med at forhandle priserne på dyre designmøbler. Konceptet kaldes omvendt auktion og er kendt i B2B verdenen. Men med den nye auktionsportal har modellen nu og set dagens lys i B2C verdenen.


Med etableringen af Bestemt.dk tilføjer Vertica nu et utraditionelt datterselskab til sin portfolio. På Bestemt.dk vælger forbrugerne det designermøbel, de ønsker, og angiver den pris, de vil betale for det. Herefter kan møbelhandlere slå til, hvis de vil acceptere kundens pristilbud. 

Idéen om en online auktionsportal opstod hos Jesper Emborg, der som leverandør af designermøbler gang på gang blev mødt med butikkernes frustration over, at kunderne tog rundt til mange forskellige møbelbutikker for at skaffe den bedst tænkelige pris, inden de foretog et køb. Med Bestemt.dk er denne proces blevet forenklet, idet kunderne kun behøver at besøge ét sted. 

Vertica er engagerede i innovation og iværksætteri og vil gerne være med til at realisere de bedste idéer. Idéen om en online portal med designmøbler, hvor kunden selv bestemmer prisen, var tilpas kreativ til, at Vertica straks sagde ja til at være med i projektet.

Vertica har bidraget med udviklingen af forretningskonceptet og den digitale platform til Bestemt.dk, og Jesper Emborg ser den nye omvendte auktionsportal som en gevinst for alle involverede.

”Med Bestemt.dk kan møbelhusene sælge flere varer til en lavere stykpris og dermed øge deres samlede omsætning. Kunderne er sikrede den skarpeste pris, og møbelproducenterne får samtidig solgt flere varer via de møbelhuse, der er med i Bestemt.dk”, forklarer Jesper Emborg.

Bestemt.dk er i dag ejet med to tredjedele af Vertica og en tredjedel af Jesper Emborg.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)