5. APR
2016

Hørkram og Vertica indgår samarbejde

Kundetilvæksten fortsætter i Vertica og senest har vi budt velkommen til Hørkram. Du kan læse mere om vores samarbejde herunder. 


Hørkram er en landsdækkende totalleverandør til foodservice markedet og er én af de største cateringgrossister i Danmark. Hørkram råder over et bedt sortiment med over 22.000 unikke varenumre  og leverer dagligt varer til kunder i hele danmark. 

Hørkram ønsker at re-designe hoka.dk, så løsningen og den underliggende B2B e-handelsløsning bliver mere tidssvarende i sin præsentation. Den nye løsning skal forbedre købsoplevelsen gennem et opdateret og brugervenligt design, forbedret søgning og tilføjelse af værktøjer, der kan inspirere kunderne. 

Hertil kommer ønsket om en responsiv løsning, der skal fungere gnidningsfrit på alle enheder, herunder smartphones og tablets. Vertica vil i første omgang bistå med sparring og viden i forhold til brugeroplevelsen, herunder udarbejdelsen af en prototype og design for den nye løsning.

For Hørkram har det været vigtigt, at deres samarbejdspartner har betydelige kompetencer og erfaring med e-handel inden for fødevareområdet. 

”Vi valgte Vertica, da vi i vores research efter en samarbejdspartner til videreudvikling af vores webshop havde set deres øvrige løsninger inden for e-handel, herunder Irma.dk og Føtex. Vi synes, at disse var meget professionelle og i tråd med den stil, som vi ønskede fremadrettet. Ud over den faglige ekspertise har de altid givet os sparring for den virkelighed, vi befinder os i til dagligt. De tilbyder ikke bare en løsning, der kunne virke for alle”, siger Karin Pedersen, Online Manager hos Hørkram. 

Den nye løsning skal bidrage med øget salg og markedsføring af Hørkrams forretning. 

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)