Lokation: Aarhus


.NET og C#.

Du ved, at det ikke er et domæne og et fejlslået hashtag.

Du ved også en del om programmering, men har måske ikke den store erfaring med at udvikle noget, som bruges i praksis? Hvis du har lyst til at blive en endnu bedre backendudvikler og skrive kode, som bruges af mennesker hver dag, så har vi et praktiksted til dig!

Et sted, hvor du vil få feedback og vejledning fra nogle af de bedste i branchen inden for softwareudvikling og ecommerce. Et sted, hvor vi ud over at kode også drikker en fredagsøl, snakker om CS, fodbold og brætspil.

Web rimer på .Net

”Hvem er Vertica?”, tænker du måske. Lad os derfor introducere os selv.

Vertica er et ecommerce-bureau, som udtænker og udvikler web-løsninger. Vi samarbejder med nogle af landets største virksomheder, såsom Bolia, Normal, Søstrene Grene, Louis Poulsen, Hørkram og Kvadrat.

Vores kunder ønsker at have de bedste digitale løsninger i markedet, og derfor bygger vi vores løsninger på de nyeste .Net-teknologier, micro services og S.O.L.I.D-principper. Alt sammen kodet i C#.

Vertica består af cirka 80 udviklere (back- og frontendere), UX-designere, projektledere, testere med flere. Vi arbejder i teams og på kryds og tværs af fagligheder for at lave de bedste løsninger i markedet.

Nu skal jeg vel ikke bare bugfixe?

Svaret er nej. Og du kommer heller ikke til at hente kaffe, eller sidde i et hjørne og passe en telefon.

Vi tror på, at man arbejder bedst, når man er motiveret. Derfor vil du få indflydelse på, hvilke opgaver du kommer til at arbejde med. Vi har defineret nogle rammer og har masser af idéer til spændende opgaver, men hvilken retning du vælger, er op til dig.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du er afklaret allerede første dag. Faktisk har vi et fast praktikprogram, hvor de første 14 dage er bygget op som et introforløb. I de 14 dage bruger vi ekstra meget tid på at sætte dig ind i systemerne og løsningerne. Du kommer for eksempel til at lave nogle hotfixes og små features i vores monotoreringssystem. Du kommer også til at bruge tid på at lære dine teammates at kende og finde rundt i huset.

Som en fast del af dit praktikforløb får du tilknyttet en mentor. I dit tilfælde er det vores dygtige backender Flemming (måske har du set ham tidligere, for han er jævnligt ude på forskellige uddannelser som gæsteforelæser i ”live coding”). Flemmings fornemmeste opgave er at stå til rådighed for dig og sikre, at du har et godt praktikforløb. Du vil blive en del af hans team, så du altid har nogen at sparre med, lære fra og stille spørgsmål til.

Som en fast del af hele din praktik, vil du have et ugentligt møde med din mentor, hvor I snakker om din trivsel og dine opgaver.

Efter dit 14 dages introforløb, vil din mentor også hjælpe dig med at vælge retning og sparre omkring spændende opgaver, du kan arbejde med. Tidligere praktikanter har blandt andet arbejdet med:

  • Integration mod Azure API til scheduleret udlæsning af resource data i form af CPU, Memory, svartider mm.
  • Implementering af Elasticsearch til søgning i log data
  • Udvikling af udtræksværktøj til at danne csv-filer, og derved skabe overblik over for kunder og internt
  • Understøttelse til test af endpoints, som krævede forudgående autorisering
Send os din ansøgning

Det praktiske

Vi søger en praktikant der kan være hos os fra august til december

Vi kan ikke love noget, men vi håber da, at praktikforløbet kunne ende ud i et fuldtidsjob (Flemming er selv tidligere praktikant, ligesom 20 andre kolleger i Vertica).

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Aarhus, nærmere bestemt Åboulevarden 69. Lige ved siden af ARoS. Her får du dit eget skrivebord sammen med teamet, og vi stiller selvfølgelig også en computer til rådighed, så du har værktøjet i orden.

Vi afholder løbende samtaler, så send hellere din ansøgning nu end senere.

Har du nogen form for spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dennis Kristensen på tlf +45 8888 61 39.

Send os din ansøgning