Lokation: København

Trives du i rollen som bindeled mellem softwareudvikling, forretning og mennesker? Og vil du være en del af et team, hvor I selv laver facitlisten på jeres opgaver? Så er der god grund til at læse videre.   


Som lead developer hos Vertica kommer du til at spille en vigtig rolle i udviklingen af store e-handelsprojekter til nogle af landets mest ambitiøse virksomheder inden for e-handel og digital forretning – herunder Coop, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen 

Fordybelse og faglighed  


Sammen med landets dygtigste udviklere har du mulighed for at fordybe dig i store og komplekse projekter, der typisk starter fra +4000 timer. Med et fast team bliver du tovholder på den tekniske løsning og sikrer, at der altid leveres høj kvalitet og skabes værdi for kunderne. I Vertica er det teamet, der ejer projektet, og du har derfor mulighed for at påvirke det fra start til go live.

Din digitale værktøjskasse indeholder et CMS-system som Umbraco, Sitecore eller EPiServer, Microsoft server produkter, Azure, SQL/NoSQL, Elasticsearch, Vue.js eller lign., og du har gerne stærke holdninger til Clean Code, brug af S.O.L.I.D principperne, OOAD og design patterns.  

Fem flade


Vi er en virksomhed, der er fladt organiseret. Det betyder, at du ikke får en mellemleder, der kommer med en opgaveliste, der skal løses fra A-Z. I dit team har I al den viden, der skal til for at skabe den bedste løsning, og derfor er det jer, der bestemmer, hvordan opgavelisten ser ud, og hvordan den skal løses i samarbejde med kunden.  

Vi giver fem flade til topstyring og giver ansvaret til dem, der har erfaringen med at løse opgaverne i praksis. Med huset fuldt af erfarne kollegaer kan vi tilbyde dig al den sparring, du ønsker for at udvikle dine kompetencer inden for udvikling af komplekse e-commerce-løsninger.

Konkret forventer vi, at du kan:  

 • Være det faglige fyrtårn, der både kan sparre, fordele, motivere og træde til, når det er nødvendigt for at nå i mål med opgaven. 
 • Sikre den tekniske kvalitet fra projekt til projekt – herunder at have overblikket på tværs i tæt samarbejde med projektleder og UX. 
 • Udvikle og spotte potentialet i teamet – herunder at bidrage til den rette læringskurve for den enkelte medarbejder. 
 • Sørge for at alle har det sjovt, spændende og bliver udfordret i processen, hvilket kræver føling med den enkeltes stærke og svage sider. 
 • Kommunikere med tekniske og ikke-tekniske personer hos kunder og samarbejdspartnere herunder at orientere og samarbejde med projektledere hos Vertica. 

Vi tilbyder: 

 • En fast arbejdsuge på 37 timer
 • Fri når man holder fri (ingen forventning om svar på mobil eller mail)
 • Flekstidsordning, 6. ferieuge og god pensionsordning
 • Høj grad af indflydelse og selvbestemmelse
 • En arbejdsplads som går forrest med ny teknologi og platforme
 • Ambitiøst uddannelsesprogram med dedikerede karrierecoaches
 • Uformelt miljø med højt til loftet 

Du får din daglige gang på Verticas kontor i Kødbyen midt i København sammen med 12 søde og sjove kolleger. Du får en vigtig rolle i forhold til at opbygge et nyt stærkt e-handelsteam og udvide Verticas tilstedeværelse i København.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kolleger på Verticas kontor i Aarhus.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?


Du er velkommen til at ringe til Christian Baagøe Schou på telefon +45 24 21 35 85, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende.

Send os din ansøgning og CV

Vertica som arbejdsplads

Udvikler i Vertica