Lokation: København

Vil du være med til at skabe UX-løsninger, som hver dag bruges af tusindvis af danskere? Og vil du være en del af et stærkt UX-fællesskab, der i disse år er med til at sætte nye standarder i branchen?


”Hvad skal jeg lave?”

Hos Vertica bliver du en del af et stærkt kundeteam, hvor du bliver ansvarlig for UX-arbejdet, der skal løfte kundens forretning. Derfor er det vigtigt, at du er fagligt stærk på både metode og håndværk. Det betyder, at du skal omsætte forretningskrav og brugerkrav til design på wireframeniveau.

Vi håber, at du er interesseret i både mega- og minitrends inden for UX, og er nysgerrig på alt, der rører sig inden for feltet. Derudover er det et stort plus, hvis du kan lide at nytænke og udvikle stærke koncepter og har mod på at gøre det inden for e-handel. Hvis du har erfaring og lyst til at facilitere workshops, er det også et stort plus, da det også bliver en del af dit arbejde.    

Dit arbejde er essentielt for det kundeprojekt, du bliver en del af. Dine nærmeste kolleger er projektledere, testere, visuelle designere og softwareudviklere, som omsætter dit arbejde til konkrete løsninger på kundens ecommerce site. Ved siden af kundeteamet bliver du en integreret del af en erfaren UX-gruppe, der bruger tid på faglig sparring, uddannelse, deltagelse i konferencer og som prioriterer faglig udvikling.

Din daglige arbejdsplads bliver i Kødbyen centralt i København. Her bliver du en del af et kontor med knap 20 gode kolleger, der sammen skaber et miljø med plads til gode grin og faglige diskussioner. Foruden dine kolleger på kontoret, får du 110 kolleger i Aarhus, som du vil møde på kryds og tværs af vores lokationer i København og Aarhus, til teams-møder og i forbindelse med arrangementer.  

Er det en luxus, som du kan se dig selv i? Så tillad os, at fortælle lidt mere om Vertica.

”Jamen hvem er Vertica?”

Vertica er et ecommerce-hus, som udtænker og bygger ecommerce-løsninger til nogle af landets største og mest visionære virksomheder. Blandt vores kunder finder du Coop, Søstrene Grene, Molslinjen, Kvadrat, Brødrene Dahl, Bolia og mange andre. Fælles for dem er, at de har et stort fokus på den brugerflade, som kunden møder. Dit arbejde bliver at hjælpe kunderne til det bedst mulige resultat.

Vertica består af softwareudviklere, forretningsudviklere, UX-konsulenter, visuelle designere, projektledere, testere med flere. Vi arbejder sammen på kryds og tværs af fagligheder for at lave de bedste løsninger i markedet.

Her er ingen mellemledere eller chefer, der bestemmer, hvordan en opgave skal designes eller løses. Vi lader dem, som sidder med den faglige viden træffe beslutningerne. Og det kommer også til at gælde dig!

”Hvordan bliver vi et godt match?”

Hvis du er en nysgerrig sjæl, som kan lide at nytænke og udvikle de bedste løsninger, er du allerede godt på vej til at få succes som UX’er i Vertica. Hvad skal der ellers til? Hvis du kan krydse nogle af nedenstående punkter af, er vi endnu tættere på et match.

Du…

  • Nyder kundedialoger både tidligt i processen og undervejs i projekter
  • Arbejder selvstændigt i rollen som UX’er
  • Er en uformel leder, der tager ansvar i opgaverne
  • Kan både lytte og give råd til kunder, der vil høre din professionelle vurdering
  • Sætter dig ind i designkonventioner for specifikke brancher
  • Er god til at argumentere og præsentere dit arbejde
  • Har eventuelt erfaring med e-handel, men det er ikke et must

Er du interesseret i at vide mere? Så skriv eller ring til Henning på +45 60 15 10 85 eller hni@vertica.dk.

Ellers kan du sende din ansøgning og dit CV til os ved at klikke på linket herunder. Så hører du fra os. Vi glæder os til at møde dig! 

Send os din ansøgning og CV

Vertica som arbejdsplads