En dygtig softwareudvikler sidder og laver markedets bedste ecommerce løsninger sammen med gode kolleger

Lokation: Aarhus


Vi søger dig, der ligesom os har en passion for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer og familievenlige rammer.


Du får
 en varieret hverdag på vores hovedkontor i Aarhus, ansvar på eget initiativ og en god fast løn efter kvalifikationer. Samtidig får du mulighed for at styre kritiske e-handelsløsninger sikkert i mål sammen med nogle af branchens dygtigste .NET udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter.

Teamet, som du kommer til at indgå i, består typisk af 4-6 kolleger, og vi har alle det til fælles, at vi brænder for det, vi laver. Vi hjælper og udvikler hinanden og er ikke bange for at dyrke vores fejl, fordi de er med til at styrke os. I teamet tager vi beslutninger om alt fra teknik til kundesamarbejde – og det er altid det bedste argument, der vinder.

En fancy titel kan vi ikke tilbyde dig hos Vertica. Det er dine kompetencer, individuelle specialiseringer og interesser, der bestemmer din rolle i Vertica i fremtiden.

De bedste arbejdsvilkår, tror vi, bygges på frihed under ansvar, fælles værdier og gennemsigtighed. Derfor vil du opleve Vertica som en meget uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vi har ingen chefer, som skal godkende dine gode idéer, før de præsenteres for kunden. Og du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og arbejdsopgaver – både fra dag til dag og på længere sigt. Du er selv ansvarlig for at forme og bevæge dig i den retning, du gerne vil – selvfølgelig med sparring og støtte fra dit team og dine kollegaer.

I hverdagen arbejder vi agilt efter SCRUM-modellen i tæt samarbejde med kunderne.
Du vil bidrage til og tage ansvar for udviklingen af nye teknisk komplekse e-handelsløsninger – lige fra forventningsafstemning med kunden til valg af frameworks, implementering, kvalitetssikring og endeligt go-live. Når vi bygger en ny e-handelsløsning, er det et projekt på typisk 4000-6000 timer.

Din værktøjskasse indeholder måske allerede et CMS-system som Umbraco, Sitecore eller EPiServer, Microsoft server produkter, Azure, SQL/NoSQL, Elasticsearch, Vue.js eller lign., og du har gerne stærke holdninger til Clean Code, brug af S.O.L.I.D principperne, OOAD og design patterns.

Din erfaring er stor. Du har flere år arbejdet med udvikling i .NET og web, hvilket gør dig til en selvkørende udvikler inden for de teknologier du mestrer. I det løbende tætte samarbejde med de dygtige kollegaer i Vertica vil du opleve, at du lærer flere nye teknologier og metoder.

De gode uddannelsesmuligheder, som du får adgang til, inkluderer blandt andet vores Vertica Academy, hvor kolleger underviser hinanden i et meget stort udvalg af teknologier, platforme, udviklingsprincipper og værktøjer. Vi deltager også løbende på diverse konferencer, kurser og tager certificeringer.

Dine kommende kolleger udgør i dag 100 medarbejdere i hjertet af Aarhus og København.
Vi afholder mange sociale arrangementer, som kan være alt fra chillismagning og vandski til familietur i Djurs sommerland. Derudover tager vi hvert år på en firmaweekend, hvor vi har fokus på hygge, god mad og socialt samvær.

Vertica er et dedikeret e-handelshus, som er stiftet i 2001. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, hvor vi sammen nytænker og udvikler prisvindende e-handelsløsninger til både B2B og B2C.

Vores kunder tæller blandt andre: COOP, Bolia.com, VELUX, Brdr. Dahl, Molslinjen, Kvadrat, POMPdeLUX, Louis Poulsen, Søstrene Grene med flere.

Vil du høre mere om stillingen?
Så kontakt gerne Kasper Stemann Funk. Vi inviterer også meget gerne på en uforpligtende kop kaffe eller sodavand med rundvisning og nærmere introduktion til virksomheden.

Søg stillingen

Har du mod på udfordringen? Og vil du hjælpe med at udvikle og udfordre både os og vores kunder? Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.

Send din ansøgning og CV

Er du Anders og Mariannes nye kollega?

Vertica som arbejdsplads