Konference om detailhandlens digitale fremtid


Kom på forkant med udviklingen i den digitale handel, mød fremtidens forbrugere og sæt kurs mod nye nicher, online markedspladser og e-eksportmarkeder.

Du får også rig mulighed for at netværke og opnå viden og værktøjer til at håndtere de nye digitale trusler og muligheder - i år med et særligt fokus på at slå igennem i udlandet.

 

Det får du ud af konferencen:

  • Hør hvordan et smalt fokus hjælper danske virksomheder med at udvide forretningen og sælge i udlandet via nye platforme og outsourcing-tjenester
  • Mød den næste generation af forbrugere, der kan blive detailhandlens nye guldgrube
  • Få hjælp til at knække last mile-problematikken og udnyt de nye muligheder for at tilbyde kunderne billig og hurtigt fragt
  • Bliv klogere på fremtidens brands - og på den tid mellemhandlere går i møde
  • Få indblik i nye digitale forretningsmodeller, og hvordan man bedst tilpasser butikken efter dem
  • Hør om de seneste tendenser inden for digital sikkerhed og sikring af brugernes privatliv på tværs af landegrænser

 

Digitale kundeoplevelser

På konferencen kan du også møde vores Partner, Troels, når han taler om, hvordan du skaber unikke købsoplevelser med din e-handel.
Hvis du skal have succes som e-handler, skal du formå at give dine kunder mere end bare muligheden for at købe varer i din webshop. Du skal gøre købet til en oplevelse, der beriger, overbeviser og overrasker dine kunder. I indlægget får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med at skabe købsoplevelser, der giver den helt rigtige værdi for dine kunder på de helt rigtige tidpunkter. Samtidig får du konkrete eksempler fra danske og udenlandske e-handlere, som har formået at skabe unikke og værdifulde købsoplevelser, der kobler e-handel med den fysiske verden.

 

Målgruppe: Konferencen henvender sig til beslutningstagere i danske detail- og e-handelsvirksomheder, der ønsker at fremtidssikre organisationen digitalt.

Hvor: Børsen, Slotholmsgade 1, 1217 København K

Hvornår: 12. juni 2019 kl. 09.00 - 15.30

Se oplægsholdere og program her.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)