10. JUN
2015

Morgenmøde: Trafikkanaler og Adwordsannoncering

Kom til gratis morgenmøde og få bedre overblik over dine trafikkanaler og hør, hvordan du kan optimere dem med AdWords-annoncering.


Har I svært ved at få ordentligt indblik i den organiske trafik? Er I i tvivl om, hvorvidt den trafik, I får ind er god nok? Mangler I overblik over jeres samlede trafikkilder? Herunder hvilke der virker og ikke virker? Er I tvivl om, om I får noget ud af jeres søgemaskineindsats eller Adwordsbudget?

Kom til vores gratis morgenmøde og lær, hvordan I grupperer jeres kanaler. Vi giver dig indblik i, hvilke frameworks du kan bruge til at håndtere de forskellige udfordringer. Og vi lærer dig, hvor og hvordan du kan sætte ind med Adwords.

Efter mødet vil du være udstyret med en række konkrete værktøjer, du kan gå direkte hjem og bruge i din hverdag. Derudover får du bedre overblik over den store palet af annonceringsmuligheder, som AdWords tilbyder, samt hvad de forskellige annonceringstyper kan bruges til.

Så hvis du er e-commerce manager, webshopansvarlig eller arbejder med e-handelsrelateret marketing, vil dette morgenmøde være relevant for dig.

Program

Programmet består af to oplæg.

Oplæg 1

Første halvdel af morgenmødet vil vi bruge på at gennemgå en række værktøjer, som kan give dig og din organisatorisk et bedre overblik over de brugere, der besøger jeres website. Vi vil blandt andet se på kanalgruppering, brugersegmentering og rapporttyper. Yderligere vil vi forklare på, hvordan du kan bruge See-think-do frameworket til dels at visualisere trafikkanalernes placering i konverteringstragten, dels at kunne evaluere og optimere dine trafikkanaler.

Oplæg 2 

I anden halvdel af morgenmødet vil vi gennemgå de mange muligheder, som AdWords i dag tilbyder. Vi vil især have fokus på, hvordan man kan bruge sit overblik fra See-think-do frameworket, til at optimere sit kanalmix med forskellige typer af AdWords.

Oplægsholder: Morten Kusk, senior online marketing konsulent hos Vertica

Hvor og hvornår?

Det finder sted onsdag den 10. juni kl.8.45-11 hos Vertica i Studsgade 29, 8000 Aarhus.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning beder vi dig tilmelde dig hos Anne Back på tilmelding@vertica.dk

Praktisk info

Vi vil anbefale, at du parkerer ved Navitas på havnen eller i Magasins P-hus.

Har du spørgsmål?

Så tag fat i Anne Back på arb@vertica.dk 

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)