14. SEP
2015

EPiServer event: Den digitale verden 2015

Bliv rustet til at tage konkurrencen op med udlandet, digitalisere jeres organisation og udnytte e-handel i netop jeres branche. 


Den digitale bølge har vendt op og ned på den traditionelle måde at drive forretning på, og som virksomhed er det ikke længere et spørgsmål om, men hvordan, og hvor hurtigt, man kan digitalisere sin forretningsmodel – for det går meget stærkt.

Konkurrencen fra udlandet skærpes, og virksomheder der ikke følger med den digitale udvikling, vil være historie indenfor en kort årrække.Danske virksomheder har alle muligheder for at få en stor del af det hastigt voksende globale marked på nettet. Vi har kompetencerne, vi har teknologierne og vi er innovative af natur. 

EPiServer vil med dette arrangement synliggøre trusler og muligheder for danske virksomheder og inspirere jer med succeser fra aktuelle og relevante danske virksomheder. Mød eksperter og kunder, der har haft succes med digitalisering og e-handel. De vil komme med eksempler fra den virkelige verden, give gode råd og blandt andet komme ind på emner som:

 Hvordan?

  • Tilpasser vi organisationen til den digitale verden 
  • Digitaliserer vi vores forretningsmodeller
  • Kan e-handel bruges i jeres branche

Læs mere og tilmeld dig her.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)