13. SEP
2017

CMO Challenges 2017

Kom til CMO Challenges 2017 den 13. september – en konference, der sætter fokus på de afgørende indsatsområder, du som CMO og marketingansvarlig skal mestre for at sikre en succesfuld marketingdrevet fremtid for din virksomhed.


Fremtidens CMO er hovedarkitekt for virksomhedens digitale transformation, og skal udvikle den klassiske marketingfunktion til at blive en dynamo for virksomhedens fremtidige vækst.

Hvordan skal organisationen struktureres og organiseres? Hvilke kompetencer skal udvikles og hvordan tiltrækker og fastholder man de rette medarbejdere med de rette kompetencer?

På konferencen CMO Challenges 2017 vil en række fremtrædende keynote-speakere og eksperter løfte sløret for de konkrete overvejelser.

Omnichannel, som vision og fokus for digital udvikling
Du kan bl.a. høre Bjarke Mads Sejersen fra Brødrene Dahl fortælle om deres praktiske erfaringer med eksekveringen af omnichannel og det løbende arbejde, samt hvilke resultater kan man opnå og hvor skal man hen nu.

For hvem og hvad får du ud af at deltage?
Konferencen henvender sig til CMOer og marketingansvarlige med budgetansvar og beslutningskompetence.

Som CMO er du nu ansvarlig for den totale kunderejse - end-to-end, og marketing attribution er dit nye testamente. I et supernova af data skal du som CMO kunne afgøre betydningen og indflydelsen af alle kontaktpunkter på kunderejsen, der fører til den afgørende konvertering. Det gælder alt lige fra et blogindlæg, et banner, en preroll, et affiliate link, en youtube video, en anmeldelse, et like på facebook, etc. Mulighederne er uendelige - både for succes og det modsatte.  

På CMO Challenges 2017 vil du:

  • Blive præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/ ansvarlig for marketing, skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed.
  • Høre fremtrædende eksperter, service- og løsningsudbydere og praktikere give deres bud på hvordan marketing skal drive væksten og skabe de unikke kundeoplevelser og fremtidens vinderbrands. 
  • Befinde dig i et eksklusivt netværk af andre marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.

Hvor: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V.

Hvornår: Onsdag den 23. September

Se program og tilmeld dig her.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)