22. NOV
2016

Bedre forretning med kunden i centrum

At sætte kunden i centrum er århundredets stærkeste konkurrenceparameter. Tag chefen i hånden og brug en dag i Børssalen på at lære hvilke forretningsmodeller, teknikker, processer og teknologier kan sætte din virksomhed i stand til at skabe konkurrencefordele og bedre forretning med kunden i centrum.


Vertica er med i et samarbejde mellem Dansk Erhverv, IT-Branchen, NBI og Sitecore om et forløb i efteråret med fokus på at styrke danske virksomheders evne til at forretningsudvikle og digitalisere med kunden i centrum.

Hør mere om forløbet her.

Tirsdag den 22. november, mødes 250 mennesker i Børssalen til et opsamlende event hvor fokus vil være på kundecentrerede kunderejser, forretningsudvikling og omnichannel markedsføring. Selve eventet har særlig fokus på B2B virksomhedens muligheder og udfordringer i denne sammenhæng.

Der vil særligt være vægt på involvering af deltagerne, inspirerende B2B cases og ikke mindst præsentation og hands-on øvelser af konkrete værktøjer – som du kan arbejde med dagen derpå.

1:1 møde med en ekspert der kan hjælpe dig videre
Samtidig med at der i Børssalen er indlæg og talere, vil der parallelt køre speed-dating sessioner med eksperter. Disse foregår i biblioteket, ved de individuelle partner stande. Dette er din helt unikke chance for at tale 1:1 med en ekspert der kan rådgive og sparre indenfor lige præcis de udfordringer du står med i din virksomhed.

Fra Vertica kan du møde Troels til en snak om, hvordan du får løftet omnichannel til et organisatoriske niveau, hvordan du får skabt det nødvendige grundlag og hvordan du får det eksekveret:

  • Kom i gang og videre med omnichannel med hele virksomheden involveret
  • Byg det nødvendige fundament fra et system- og datamæssigt perspektiv
  • Konkrete eksempler på, udnyttelse af omnichannel til at sælge mere i digitale kanaler

Se program og tilmeld dig her

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)