← Tilbage til caseoversigt

Rambøll

Nordens største rådgiverfirma, Rambøll Gruppen, beskæftiger omkring 10.000 medarbejdere og har aktiviteter verden over. Dette stiller høje krav til enterprise rescource planning (ERP), og i den forbindelse overvejede Rambøll at udskifte og modernisere den eksisterende integrationsplatform.


Udfordringen

Med udsigt til at skulle integrere et ERP-sytem ønskede Rambøll at opgradere til en mere tidsvarende integrationsplatform

Rambøll havde et ønske om en standardplatform med henblik på at opnå en transparant integrationsarkitektur, kontrol og overvågning samt et reduceret behov for kodning.

Vertica og særligt vores faste rådgiver Morten la Cour, har været en uundværlig sparringspartner igennem hele processen med sine store viden om BizTalk og ERP-integration. Han har på kort tid formået at sætte sig ind vores komplekse behov og arbejder dedikeret med enhver problemstilling, som måtte opstå undervejs.

Rambøll

Løsningen

Rambøll valgte Microsoft BizTalk Server som integrationsplatform, og samtidig valgte de at alliere sig med Vertica, som er Danmark største leverandør af BizTalk-løsninger og har solid erfaring med integration til ERP-systemer.

Vertica har som sparringspartner hjulpet Rambøll med design af en solid integrationsarkitektur og sikring af, at integration og forretningsprocesser hænger sammen.

Da ERP-integrationen er afgørende for Rambølls forretning, blev Vertica desuden bedt om at gennemføre Proof of Concepts for integration mellem en række udvalgte applikationer, herunder et Cloud-baseret system.

Herudover har Vertica undervist i udvikling og drift af BizTalk-platformen.

Resultatet

Med en succesfuld gennemførsel af Proof of Concepts er Rambøll nu klar til at implementere og udrulle sin nye integrationsplatform. Her har Rambøll også valgt at alliere sig med Vertica, som skal bistå med udviklingsarbejdet.

ERP & Systemer


Oracle
Maconomy
KMD Løn


Teknologier


Sikker / Secure FTP
(SFTP)
WCF & Services
Sharepoint

Processer


Personale
Finans & Faktura
Masterdata


Dokumenter


XML
TekstfilerSe flere cases

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)