Alltime salgsrekord efter lancering af ny e-shop 

90 lande, 12 valutaer og toldfrie cigarer

← Tilbage til caseoversigt

Peter Justesen

Peter Justesen Company A/S forhandler toldfrie varer til diplomater og ambassader verden over. Med en webshop som forretningskritisk salgskanal er Peter Justesen Company A/S afhængig af en løsning, der imødeser kundernes behov og fungerer optimalt.


Udfordringen

Peter Justesen Company A/S leverer varer i over 90 lande og understøtter 12 forskellige valutaer. Den kompleksitet stiller store krav til webshoppens håndtering af data. Da virksomheden samtidig tilbyder et væld af forskellige leveringsmuligheder, som varierer fra destination til destination, er det afgørende at have styr på detaljerne, så kunden får den bedst tænkelige oplevelse med sit køb.

Løsningen

Fokus i udviklingen har været at skabe et enkelt og tilgængeligt flow for den besøgende og samtidig tilbyde en optimal performance på sitet, hvor forretningskritiske features så som lynhurtig søgning, produktfacettering, destinationsvalg og købsflow fungerer optimalt.

Derudover har Peter Justesen Company A/S ønsket at skubbe data ud til kunderne og igennem målrettet brug af de indbyggede teknologier i de valgte platforme sikret, at brugerne i høj grad har den relevante og nødvendige information, når de skal træffe en købsbeslutning på webshoppen på tværs af kulturer og verdensdele. 

På det nye site kan kunderne derfor se varetilgængeligheden i deres givne område og få vist den præcise fragtpris til netop deres destination. Det sikrer kunden en god samlet købsoplevelse.

Peter Justesen Company A/S tilbyder desuden sine kunder medlemskab af Royal Diplomatic Club, en loyalitetsklub med fire forskellige typer af medlemsskab. For hvert køb optjener kunden point, og jo mere de køber, des mere værdifuldt bliver deres medlemskab. De optjente pointe kan bruges som betaling for varer på sitet og omregnes dermed til kundens ønskede valuta. 

Løsningen er bygget på Sitecore CMS og uCommerce

90

lande

12

valutaer

Resultaterne

Med det redesignede PJ.dk får kunderne en moderne webshop, som er brugervenlig og performer godt, også når kunderne tilgår sitet fra tablet eller eksotiske destinationer.

Hos Peter Justesen Company A/S har man opnået en forenklet ordrebehandling, eftersom sitet håndterer virksomhedens meget komplekse fragt- og leveringsforhold og samtidig er fuldt integreret med det bagvedliggende ERP-system.

Læs om Verticas e-handelsløsninger her

E-handel og digital kundeservice er i stigende grad forretningskritisk for os. Vi har fået en webshop, som understreger, at vi er markedsførende og som klæder os på til den stigende konkurrence. Vi føler os rigtig godt rustet til at tage kampen op

Jørgen Wenshøj

Adm. direktør for Peter Justesen Company

Se flere cases

Kontakt mig

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan styrke jeres digitale forretning, så send en mail eller slå på tråden.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)