Ny mobil webshop til Coop 

← Tilbage til caseoversigt

Coop

Danmarks største detailhandelsvirksomhed, Coop, har fået en ny mobil webshop, som med brugervenlige features og skarp kommunikation skal øge trafikken og salget fra mobile enheder. Vertica har været Coops sparringspartner på design, UX og frontend.


Vertica er kendt for at levere stærke tekniske løsninger, men står også for intuitive designs og førsteklasses frontend. Det havde Coop fået øjnene op for, og derfor faldt valget også på Vertica til front-end designet af Coops nye mobile platform.

Et hold af grafikere, UX-konsulenter og front-end-udviklere fra Vertica har arbejdet tæt sammen med Coop om at optimere webshoppen til mobile interaktionsformer. Der er lagt vægt på brugervenlighed, herunder søgning og overskuelige produktkategorier, så kunden med få klik er henne ved den ønskede vare.

Derudover har Vertica og Coop arbejdet med at skabe et visuelt check-out flow, der gør det nemt og trygt at afslutte købet på mobilen.

Se øvrige cases

Kontakt mig

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan styrke jeres digitale forretning, så send en mail eller slå på tråden.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)