Connectors

  • Der er nu over 300 connectors tilgængelige i LogicApps
  • De seneste 6mdr. er der alene kommet 38 nye connectors
  • Microsoft annoncerer open-source ‘connectors’, hvor man kan lave sine egne connectors, ligesom 3rd party udvikling kan approve deres connectors, som kan blive godkendt til markedspladsen til brug for alle AIS-udviklere.

Der var applaus i salen, da Kevin Lam gennemgik alle de nye connectors.

Cross-subscription On-Premise gateways

For nogen af vores kunder arbejder vi med mange subscriptions, eksempelvis på tværs af forretningsområder, datterselskaber og landeafdelinger i en koncern. Tidligere har det ikke være muligt at konfigurere én on-premise service til anvendelse fra flere subscriptions. Det bliver nu muligt. Fedt!

Andre nye fede features

Static result

Det er nu muligt, at angive static result på connectors, så hvis du e.g. har en Logic App med HTTP connector, hvor du gerne vil teste noget uden at kalde HTTP endpoint hver gang. Så kan du midlertidigt anvende static result. Super cool.

Resubmit from Action

Yes! Det bliver muligt at resumbitte fra action i Logic Apps. Det betyder, at vi kan genskabe en state fra hvilken som helst Logic App og eksekvere herfra. Det kan eksempelvis være super cool, hvis man gerne vil sende en besked igen uden at man i øvrig ønsker at køre hele applikationsprocessen igen.

Support for RosettaNet og EDI Core Connectors 

Vi kommer til at høre mere om det senere, men fedt at det er i fokus hos Microsoft.

Der var rigtig mange fede announcements, også omkring Integration Service Environment, men flere detaljer må komme efter konferencen i en opsamling 🙂