Champagnen blev poppet i Vertica, da Dansk Erhverv Digital Handel ved sit årlige prisshow hyldede Danmarks bedste e-handelsløsninger. Det blev en mindeværdig aften, hvor kontoret i Aarhus fik uventet besøg.


Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører


Klokken var 17.30, da det ringede på døren ved kontoret i Aarhus. Ind kom Dansk Erhvervs udsendte reporter Brian Holmegård, der overrakte prisen for bedste e-handelscase. Med balloner, storskærm og besøg fra vores fantastiske samarbejdspartnere i Søstrene Grene, havde vi gjort klar til en festlig aften. Og netop Søstrene Grene og deres utrolige resultater står tilbage som aftenens store fortælling.

Digital transformation på rekordtid


Da Søstrene Grenes webshop gik i luften i marts 2020, var det første gang, man kunne købe produkter fra Anna og Claras forunderlige univers online. Og på bare et år har de nået fantastiske resultater. Her kan fx nævnes:

  • Trecifret million omsætning online
  • Online i 6 markeder
  • + 71 % vækst i online besøgende
  • + 331 % vækst i time spend
  • + 5,5 mio. solgte produkter
  • + 180 digitale medsøstre på HQ

I begrundelsen fremhævede juryen de flotte resultater samt det gode samarbejde mellem Søstrene Grene og Vertica:

”De er startet fra scratch og har på kort tid vist resultater – nationalt såvel som internationalt. De har på første år formået at åbne på seks markeder. Deres content-strategi har løftet SoMe og andre organiske kanaler. De har haft succes med at inkorporere butikkernes sanseunivers til sitet og har haft så meget fokus på kunden, at NPS-scoren ligger over 70. Samarbejder imellem bureau og kunde er stærkt, og man fornemmer et lille team med stort output.”

Ovenstående er baggrund for, at prisen under stor, jubel blev overrakt på kontoret torsdag aften. Vi er stolte, glade og siger tak til Søstrene Grene for det gode samarbejde.

Derudover løb EET Group med en flot bronzemedalje i kategorien "Bedste B2B-virksomhed" for deres stærke e-commerce løsning, der rummer 1,3 millioner varenumre, 30.000 kunder, 24 lande og 19 sprog.