Integration og Unified Commerce

Formår du at aktivere data og skabe innovative kundeoplevelser på alle dine kanaler, er du godt på vej mod digital succes. Men det kræver, at du stiller krav til din integration og har en løsning, der passer til din digitale forretning.


Skal du have det maksimale ud af din e-handel i fremtiden, skal du arbejde efter principperne i Unified Commerce. Det betyder, at din ambition skal være at skabe en innovativ og sammenhængende digital oplevelse på alle dine platforme. 

Du skal have fokus på alle dine samhandelspartnere – kunder, samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere – og alle skal mødes af en sammenhængende digital kommunikation. For at du kan opnå det, skal du udveksle og aktivere data alle steder – i dine online kanaler, i dine butikker og sammen med kunder og leverandører. Og forudsætningen er god integration. 

God integration er mere end at binde dine systemer sammen. 

God integration understøtter din forretningsudvikling og bidrager til, at din virksomhed kan agere agilt.

Forretningsskabende IT

Når e-handel skal være udviklende og innovativ, er time-to-market en vigtig parameter. Som e-handler skal du være i stand til at afprøve en forretningsidé eller business case med det samme, uden at integration eller tunge it-processer bliver en stopklods.  

Din integrationsløsning skal være overskuelig og hjælpe de personer i virksomheden, der har de innovative idéer. Teknikken må med andre ord ikke overdøve forretningspotentialet i udviklingsprocessen. 

Indsigt og administration  

Når integrationen er etableret, skal du kunne trække den data ud, som matcher dit behov for indsigt. Forskellige interessenter i organisationen har forskellige indsigtsbehov i integration. 

Som e-handler har du behov for et overblik over dine integrationer. Som e-commerce manager vil du gerne illustrere forretningsnøgletal ud fra dine integrationer. Og som IT-Chef er du måske interesseret i at vide, hvor mange transaktioner og forretningsprocesser, integrationen understøtter. 

Vertica hjælper jer med at opsætte dashboards, som præsenterer personlige nøgletal for de enkelte interessenter.  

Når integration får et mere strategisk sigte, kan du bedre kombinere letheden ved at etablere ny integration med strukturen i at kunne administrere og skalere integration fremadrettet.  

Integrationsløsninger  

Udviklingen af integration er på vej væk fra en platformstankegang, fordi one-size-fits-tankegangen er vanskelig at kombinere med den agile forretning. Derfor er integrationsløsninger i dag og i morgen mere en kasse med byggeklodser, som du bygger op, så det passer til din forretning.  

Vertica arbejder platformsuafhængigt, og vi undersøger løbende hvilke integrationsløsninger, der er de bedste.  

Microsoft annoncerede i juni 2018 integrations-frameworket Azure Integration Services, som er den førende og mest fremsynede integrationsløsning på markedet lige nu.  

Læs mere om Azure Integration Services. 

 

Kontakt mig

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved Azure Integration Services? Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak eller book mig til et inspirationsmøde.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)