Azure Integration Services

Igennem mange år har BizTalk-platformen været Microsofts svar på det ideelle værktøj, når jeres virksomhed skal automatisere processer og integrere systemer. Men i juni 2018 lancerede Microsoft løsningen Azure Integration Services som det nye svar på det ideelle integrationsværktøj i Microsoftverdenen.


Azure Integration Services (AIS) er cloud-baseret og består af en række online tjenester, som gør det muligt at forbinde både on-premise- og cloud-systemer, uden at I skal installere eller vedligeholde nogen software på jeres lokale server.

AIS kan både imødekomme det helt klassiske integrationsbehov - eksempelvis integrere jeres hjemmeside/webshop med fx økonomi-, lager- eller produktsystemer og udveksle EDI-standarddokumenter. 

Samtidig kan Azure Integration Services også imødekomme fremtidens integrationsbehov, hvor services og API´er erstatter bilaterale opsætninger.

En væsentlig forskel mellem BizTalk-platformen og Azure Integration Services er, at I ikke behøver at købe adgang til alle værktøjerne, men I betaler kun for de værktøjer, I bruger. Dermed kan I reducere driftsomkostninger, og I kan skalere i takt med udviklingen i virksomheden. 

En løsning af byggeklodser

Azure Integration Services er en løsning af byggeklodser, som understøtter agil udviklingsproces og efterlader stor manøvredygtighed i arbejdet med nye og eksisterende integrationer.

Azure Integration Services består af fire komponenter:

  • Logic Apps: Gør det muligt at stille data og funktionaliteter til rådighed gennem endpoints, samt at automatise processer og workflows uden at skrive kode.
  • Service Bus: Gør det muligt at oprette forbindelse mellem programmer og tjenester og sende beskeder både synkront og asynkront.
  • API Management: Gør det muligt at levere data sikkert fra A til B ved at udstille API'er.
  • Event Grid: Gør det muligt at oprette pålidelige hændelsesleveringer i stor skala.

 


Endelig er Azure Integration Services også en platform, der passer rigtig godt, hvis I har bygget jeres it-landsskab op omkring de mere overordnede byggeklodser fra Microsoft i form af deres Dynamics AX, D365 eller Dynamics CRM.

Hvordan kommer I i gang?

Har I et systemlandskab, som består af nogle af Microsofts byggeklodser, trænger jeres eksisterende integrations-setup til et gennemsyn, eller har I et ønske om også at få fremtidssikret jeres integration ved at flytte det ud i en cloud-baseret platform?

Så tøv ikke med at tage fat I Thomas og få et møde. På mødet gennemgår vi AIS-platformen med udgangspunkt i jeres kontekst og viser platformens styrker og store fleksibilitet.

Kontakt mig

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved Azure Integration Services? Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak eller book mig til et inspirationsmøde.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)