Imødekommer fremtidens integrationsbehov

Azure Integration Services (AIS) er cloud-baseret og består af en række online tjenester, som gør det muligt at forbinde både on-premise- og cloud-systemer, uden at I skal installere eller vedligeholde noget software på jeres lokale server.

AIS kan både imødekomme det helt klassiske integrationsbehov - eksempelvis integrere jeres hjemmeside og webshop med fx økonomi-, lager- eller produktsystemer og udveksle EDI-standarddokumenter.

Samtidig kan Azure Integration Services også imødekomme fremtidens integrationsbehov, hvor services og API´er erstatter bilaterale opsætninger.

En væsentlig forskel mellem BizTalk-platformen og Azure Integration Services er, at I ikke behøver at købe adgang til alle værktøjerne, men I betaler kun for de værktøjer, I bruger. Dermed kan I reducere driftsomkostninger, og I kan skalere i takt med udviklingen i virksomheden. 

Derfor skal du flytte fra BizTalk til Azure

En løsning af byggeklodser

Azure Integration Services er en løsning af byggeklodser, som understøtter agil udviklingsproces og efterlader stor manøvredygtighed i arbejdet med nye og eksisterende integrationer.

Azure Integration Services består af fire komponenter:

  • Logic Apps: Gør det muligt at stille data og funktionaliteter til rådighed gennem endpoints, samt at automatise processer og workflows uden at skrive kode.

  • Service Bus: Gør det muligt at oprette forbindelse mellem programmer og tjenester og sende beskeder både synkront og asynkront.

  • API Management: Gør det muligt at levere data sikkert fra A til B ved at udstille API'er.

  • Event Grid: Gør det muligt at oprette pålidelige hændelsesleveringer i stor skala.

Endelig er Azure Integration Services også en platform, der passer rigtig godt, hvis I har bygget jeres it-landsskab op omkring de mere overordnede byggeklodser fra Microsoft i form af deres Dynamics AX, D365 eller Dynamics CRM.

Sådan hjælper vi jer i gang

Har I et systemlandskab, som består af nogle af Microsofts byggeklodser, trænger jeres eksisterende integrations-setup til et gennemsyn, eller har I et ønske om også at få fremtidssikret jeres integration ved at flytte det ud i en cloud-baseret platform?

Så tøv ikke med at tage fat i Christian og aftale et møde. På mødet gennemgår vi AIS-platformen med udgangspunkt i jeres kontekst og viser platformens styrker og store fleksibilitet.