Sitecore

Sitecore er anerkendt over hele verden som er et af de mest fleksible og skalerbare content management systemer. Med deres Experience Platform smelter content, personalisering og marketing automation sammen med commerce. En kombination, der udgør et stærkt fundament for jeres omnichannel strategi.


Sitecore CMS

Med et administrationsmodel og interface, der på mange måder minder om Mirosoft Office, fremstår Sitecore intuitivt og let at gå til. Dynamiske websites med eksempelvis multisprog eller forskellige målgrupper er derfor simple både at oprette og vedligeholde.

Baseret på .NET platformen er Sitecore CMS bygget på en robust og skalerbar platform. Det er et oplagt valg, hvis I har planer om at skalere forretningen ved at udvide produktsortimentet eller åbne nye markeder. Samtidig er Sitecore er en stærk platform at udvikle på - både i forhold til at udvikle specialtilpassede komponenter samt at integrere til andre forretningssystemer.

Ved at vælge Sitecore får I:

  • En skalerbar platform
  • En fleksibel platform, der kan skræddersys til jeres behov
  • Mulighed for integration til andre systemer
  • Indbygget marketing-værktøjer (personalisering, segmentering og analyse)
  • Mulighed for e-handel med Sitecore Commerce og Ucommerce
  • Mulighed for at sætte kunden i centrum og skabe en omnichannel oplevelse

Et stærkt fundament for jeres omnichannel strategi

Sitecores Experience Platform integrerer e-handelsfunktioner med content management, automatisering af markedsføring (e-mail, sociale medier, google), optimering og analyse.

En af de helt store fordele er, at platformen automatisk indsamler og lagrer alt data om kunderes købsvaner, søgninger og øvrig adfærd på tværs af kanaler. Det giver jer mulighed for at levere personaliseret og relevant indhold, produkter og tilbud målrettet hver enkelt kunde.

Via platformens analyseværktøjer har I mulighed for at arbejde aktivt med data og skabe nye indsigter. Eksempelvis opdage nye kundegrupper og på baggrund af deres fællestræk lave målrettede segmenteringer.

Netop denne kombination af dataopsamling, afrapporteringer, målretninger og analyse er et stærkt fundament for jeres digitale tilstedeværelse.

Sitecore Commerce

Sitecore kan med fordel anvendes i forbindelse med e-handelsløsninger både inden for B2B og B2C. Der eksisterer et komplet sortiment af commerce muligheder, som er integreret med experience platformen. Med Sitecore og Sitecore Commerce Server kan I identificere kunden og få hele oplevelsen omkring content og commerce til at hænge sammen både udadtil og indadtil.

Sitecore Commerce Server er en ’best in class’ commercemotor, der har optimal og skalerbar håndtering af kunder, katalog, kurve og ordrer. Systemet har samtidig en salgs- og marketinggren, der håndterer rabatter og tilbud på eksempelvis katalogvarer og de tilknyttede prisregler og kuponkoder. 

Sitecore Commerce Server er en fuldt integreret del af Sitecores brugervenlige interface og bygger bro mellem eksempelvis katalog og menupunkter på Sitecoresiden. E-handelsplatformen Ucommerce er også fuldt ud kompatibel med Sitecore CMS.

Erfaring med e-handel i Sitecore

Hos Vertica har vi 15 års erfaring med at udvikle e-handelsløsninger i Sitecore, og har blandt andet udviklet løsninger for Hørkram, Scandlines og VELLUX på platformen. Vi varetager også integrationer til de bagvedliggende systemer som PIM eller økonomisystemer samt Google Tag Manager, e-mail marketingsystemer og betalingssystemer.

Vores fokus er at udnytte platformen optimalt og samtidig inddrage øvrige platforme som eksempelvis DIBS til betaling.

Ud over at udvikle e-handelsløsninger i Sitecore underviser vi også i Sitecore Commerce.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)