Episerver

Episervers Digital Experience Cloud indeholder både CMS, e-handel og marketing i én platform og er integreret og optimeret til alle kanaler. Det giver jer en unik mulighed for at tage hånd om jeres besøgende både før, under og efter købet. 


Episerver CMS

Episervers brugervenlige platform giver jer alle fordelene ved en stærk CMS-platform, der samtidig er nem at betjene i forbindelse med daglig vedligeholdelse, optimering og brugertilpasning. Det gælder selv meget komplekse virksomheder med mange sprog, markeder, avancerede arbejdsgange og mange afdelinger og medarbejdere, der alle skal arbejde på websitet.

Platformen er let og simpel at tilpasse til den enkelte virksomheds specifikke ønsker og behov, så I kan få adgang til netop de features og funktionaliteter, som I måtte have behov for.

Med Episerver får I:

  • Brugervenligt CMS
  • CMS, e-handel og marketing i én samlet platform
  • En skalerbar platform
  • En fleksibel platform, der kan skræddersys til jeres behov
  • God integration til andre systemer
  • Indbygget personalisering, segmentering og kampagnemuligheder
  • Mulighed for at skabe omnichannel oplevelser
  • Gode muligheder for at cloudenable jeres digitale løsninger

Personalisering med Episerver

Da Episervers Digital Experience platform både indeholder CMS, e-handel og marketing i et og samme system har I mulighed for at skræddersy kundernes oplevelse fra første gang de browser jeres webshop til de efterfølgende kampagner – også uden for webshoppen.

Den intelligente dataopsamling sikrer, at webshoppen kan genkende den besøgende fra tidligere besøg og identificere, hvilke produkter og produktkategorier vedkommende har vist interesse for. Det betyder, at de besøgende bliver præsenteret for indhold, der relaterer sig til demografi, tidligere adfærd på shoppen og købshistorik. 

De mange features letter arbejdet med at styre kampagner, drive fokuseret salg og personalisere kataloger og søgninger til forskellige kundesegmenter med stor nøjagtighed. 

Episervers personaliseringsfeatures kan også benyttes på jeres øvrige marketingkanaler. Blandt andet i nyhedsbreve, hvor I kan tilpasse budskab, tilbud og produkter til forskellige segmenter. På baggrund af den opsamlede viden om kunderne kan I også påvirke deres adfærd gennem retargeting-kampagner på eksempelvis Facebook og Google. Platformen er dermed et vigtigt fundament for jeres omnichannel strategi, da I med de indbyggede værktøjer er i stand til at møde kunderne med relevante og personaliserede budskaber på tværs af kanaler.

Redaktøren har tilmed mange muligheder for at opsætte landing pages og indholdssider, der støtter op om jeres marketing-kampagner. De mange testfunktioner tillader, at I kan afprøve design og indhold fra segment til segment. Med funktioner som automatisk indholdsoptimering, splittests og SEO-indsigter får I også værdifuld indsigt i kundernes præferencer, som I fremadrettet kan organisere og planlægge indhold og kampagner efter.

Erfaring med Episerver

Med Episerver får I altså en sammenhængende platform til at håndtere indhold og e-handel med fuldt integreret katalogfunktion, varehåndtering, ordrestyring og kampagner. Det er en stærk platform til både B2B og B2C e-handel.

Vertica er Episerver Premium Partner, og vi har mange års erfaring med at udvikle e-handelsløsninger på platformen. Det gælder kunder som Bolia, Damstahl, TRESS og Kvadrat. Samtidig er flere af vores medarbejdere Episerver-certificerede. Derfor er vi i stand til at rådgive om, hvilke muligheder I har med Episerver og om det er den rigtige platform for jer.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)