CMS og e-handelsplatforme

Det rigtige teknologivalg er ofte en afgørende betingelse for et succesfuldt projekt. Ikke mindst når successen vokser og forretningen udvikler sig. 


Den teknologiske udvikling inden for it skaber konstant nye muligheder. For at udnytte disse muligheder bedst muligt anvender Vertica en række forskellige produkter og værktøjer. Behovene varierer fra kunde til kunde og fra løsning til løsning, og det er derfor nødvendigt at have forskellige redskaber i værktøjskassen.

På siden her beskriver vi en række af de produkter, vi anvender i udviklingen af vores kunders løsninger.

Find det rigtige CMS  

Få valgt den rette CMS-platform til jeres virksomhed - Vertica rådgiver, designer og implementerer webløsninger baseret på velafprøvede og stabile CMS-platforme.

Vertica anvender en række forskellige CMS-platforme, som hver har deres styrker, og som gør os i stand til at implementere webløsninger der spænder bredt - fra mindre lokale eller nationale webløsninger til store internationale enterprise-løsninger.

Alle platforme kan anvendes til rene websiteløsninger og i forbindelse med e-handelsløsninger.

Find den rigtige e-handelsplatform

En succesfuld e-handelsløsning kræver en solid platform. E-handelsplatformene giver hver især forskellige muligheder, så det er vigtigt at finde den, der passer bedst til jeres løsning.

Vertica står bag mange konceptstærke e-handelsløsninger, og vi har bred erfaring med både B2B og B2C e-handel på de forskellige platforme.

Derfor er vi også i stand til at rådgive om, hvilken platform, der passer til netop jeres behov. 

Hvilken platform skal I vælge?

Når vi skal hjælpe jer med at vælge den rigtige platform, lægger vi ud med at forstå og kortlægge jeres forretning, markeder, produktportefølje og behov i forhold til søgning, marketing, ordre-håndtering, teknik og integration.

I den proces afklarer vi:

  • Hvem er jeres kunder, og hvordan er jeres marked
  • Hvilke og hvor mange produkter har I
  • Hvordan køber jeres kunder, og hvordan sælger I
  • Hvor mange markeder, sprog og valuta arbejder I med
  • Hvordan vil I gerne måle på løsningen
  • Hvordan håndterer i jeres fragt og logistik
  • Hvordan håndterer I kundespecifikke kataloger og priser
  • Jeres behov for udvidelser og tilpasninger
  • Jeres for behov for integration til andre systemer

Vi har arbejdet med e-handel i 15 år og kender de udfordringer, I som e-handler kan have med valg af e-handelsplatform. Vi kan rådgive jer om, hvilken e-handelsplatform, der passer til lige netop jeres behov. Og sikrer, at I ikke bygger jeres løsning på en platform, der ikke kan udvikle sig i takt med brugernes forventninger og nye tiltag. 

Udover at rådgive og behovsafklare, hjælper vi jer også med at implementere løsningen.

I Vertica har vi erfaring med følgende platforme:

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)