Godt nyt til den travle VVS’er, der er kommet afsted uden de rigtige varer eller mangler nye varer til lageret. Brødrene Dahl har nemlig lanceret en spritny app, der giver håndværkerne direkte adgang til det fulde butiksunivers lige ved hånden.


Appen er skræddersyet til den travle håndværkers hverdag og understøtter den enkelte kundes behov fra start til slut. Personaliseret indhold, lagerstatus i nærmeste butikker, fragt- og leveringshåndtering, intelligente søgefunktioner og selvbetjening er alt sammen med til at klæde håndværkeren godt på, uanset om han står ude på byggepladsen, er på farten eller går rundt i nærmeste Brødrene Dahl-butik.

Målet har været at skabe en elegant og intuitiv app, som understøtter kundernes købsflow ned til mindste detalje.

Målrettet indhold og dynamisk tilpasning


Hver eneste kunde får en personaliseret købsoplevelse, der bygger på den enkeltes præferencer og købshistorik. Indhold og funktioner tilpasses dynamisk, så de matcher de behov, kunden har i den specifikke arbejdssituation. Er kunden eksempelvis i nærheden af en fysisk butik, aktiveres selvbetjening automatisk.

Lagerstatus i nærmeste butikker


Foruden produktbilleder, specifikationer og varebeskrivelser får kunden vist lagerstatus i de tre nærmeste Brødrene Dahl butikker samt centrallageret. Appen fortæller også kunden, hvor den nærmeste Brødrene Dahl butik er og guider ham derhen.

Køb i fysiske butikker


Appen samler alle services i én løsning, også selvbetjening i butikkerne. Står håndværkeren i en butik, har han nemlig selv mulighed for at scanne og plukke varerne direkte fra hylderne. Herefter kan han godkende ordren med et enkelt swipe i appen og blot vise kvitteringen til en medarbejder, når han forlader butikken. Alle følgesedler kan printes direkte i butikken eller sendes på mail – og de ligger også i appen til senere brug.  

Et samlet univers på tværs af kanaler


Appen er integreret i Brødrene Dahls DNA og er en del af den samlede forretningsstrategi, hvor alle digitale og fysiske kanaler er bundet samen med data samlet ét sted. Foruden at have adgang til de samme informationer, tilbud og priser, som kunderne kender fra bd.dk, giver appen en købsoplevelse udover det sædvanlige. Brugerrejsen er gennemtænkt fra start til slut og gør selv komplekse indkøb nemme at gennemføre på farten.

Appen findes lige nu til iOS, mens en version til Android kommer senere på året.