11. JUL
2014

Great Place to Work 2013

I 2013 blev vi hos Vertica, af Great Place to Work (R) Institute Denmark, kåret som nr. 5 I kategorien IT-Branchens Bedste Arbejdspladser 2013 og som nr. 9 I kategorien Danmarks Bedste mellemstore arbejdspladser.


Hos Vertica er vi stolte af vores kultur med en flad organisation og uformelle omgangstone. Beslutningskompetencerne ligger hos vores projektteams og den store tiltro til medarbejderne resulterer i en høj fortrolighed og stolthed blandt medarbejderne.

Vertica har få ledere, så for at imødekomme medarbejdernes faglige og personlige udvikling har Vertica udnævnt nogle interne ’karriere coaches’ til at varetage rollen som sparingspartner i det daglige. Derudover arbejder vi målrettet på at skabe en organisation, hvor alle føler, de bliver hørt, og vi sætter tid af til sparring, ideudveksling og innovation. Sidstenævnte gør vi bl.a. oigennem vores tilbagevendende Innovation Camp, hvor medarbejderne har mulighed for at arbejde med egne og kollegaers gode ideer på en 4-dages workshop. 

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)