14. NOV
2012

Great Place to Work 2012

Hos Vertica er vi utroligt glade for, at Great Place to Work® Institute Danmark har kåret os til den tredje bedste arbejdsplads i kategorien Danmarks Bedste Mindre arbejdspladser® efter at have målt tilfredsheden blandt vores medarbejdere.


Great Place to Work 2012

Vertica er vokset markant de sidste år, og er med sine 48 medarbejdere og to kontorer blandt sværvægterne i kategorien Mindre arbejdspladser. Men Vertica har formået at værne om kulturen med en flad organisation og en uformel omgangstone trods den markante medarbejdervækst. Projektteams har således stor beslutningskompetence i at finde de rette it-løsninger i samarbejde med kunden, og den store tiltro til medarbejderne giver en høj fortrolighed og stolthed blandt medarbejderne, viser Great Place to Work® undersøgelsen. 

"En særlig 'ånd' og passion for det arbejde vi udfører. En meget høj faglig stolthed blandt alle medarbejdere. Derudover er hvert team 100% selvkørende - dvs. uden daglig indblanding fra ledergruppen. Det er en tillidserklæring fra lederne, og giver en meget høj ansvarsfølelse blandt alle teammedlemmer, der i sidste ende kommer kunderne til gode". Anonym medarbejder hos Vertica i Great Place to Work®-undersøgelsen. 

Vertica har få ledere, så for at imødekomme medarbejdernes faglige og personlige udvikling har Vertica udnævnt nogle interne ’karriere coaches’ til at varetage rollen som sparingspartner i det daglige. Derudover arbejder vi målrettet på at skabe en organisation, hvor alle føler, de bliver hørt, og vi sætter tid af til sparring, ideudveksling og innovation. Det seneste initiativ er Innovation Camp, hvor medarbejderne har mulighed for at arbejde med egne og kollegaers gode ideer på en 4-dages workshop. 

"Der er et ret godt sammenhold og kultur. Der bliver gjort meget ud af den enkelte medarbejders velbefindende. Kommunikationen er altid åben og ærlig, og her er tale om en ægte 'flad' struktur". Anonym medarbejder hos Vertica i Great Place to Work®-undersøgelsen.

Endelig fremhæver medarbejderne i undersøgelsen, at de gerne vil blive længe i Vertica, da de kan udfolde sig personligt og fagligt. Medarbejderne har mulighed for at skifte spor, og Vertica kan desuden gå ind og investere i medarbejdernes gode ideer til nye projekter. Det har ind til videre resulteret i to datterselskaber, som ejes delvist af de pågældende medarbejdere og delvist af Vertica. 

Vertica kom ud af 2011 med en omsætning på knap 25 millioner kroner og et positivt resultat på 2,25 millioner kroner.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)