29. MAJ
2014

Brødrene Dahl vinder E-handelsprisen GULD 2014

Den danske e-handelsbranche var samlet på Frederiksberg d. 22. maj, da e-handelspriserne 2014 skulle uddeles. Den helt store vinder blev Brødrene Dahl, der løb med sejren i e-handelsprisen GULD, og ligeledes tog prisen for bedste omnichannel-virksomhed.


Med de to sejre i hus går Brødrene Dahl nu videre til europæiske finale ”Europrean E-commerce Awards”, der bliver afholdt i Barcelona i juni.

Juryen begrundede prisen således:

”Brødrene Dahl har leveret flotte vækstrater og økonomiske resultater år for år. Brødrene Dahl arbejder på tværs af talrige kanaler og personaliserer indholdet til kunderne. Brødrene Dahl formår at udnytte data om kunderne i en sådan grad, at det giver nye værdiskabende services for kunderne. Virksomheden har en imponerende e-handelsomsætning, der udgør 17 % af den totale omsætning, og det effektive logistiksystem sikrer hurtig levering. Kunder kan fra fx en mobiltelefon kl. 17:59 lægge en ordre til levering inden kl. 07:00 næste morgen – et hvilket som helst sted i Danmark!”

E-handelsprisen er blevet uddelt siden år 2000 og er årets største fest i e-handelsbranchen. GULD prisen gives hvert år til vindernes vinder.

Hos Vertica er vi stolte over for andet år i træk, at se vores kunde Brødrene Dahl tage priser ved årets e-handelsfest.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)