Om Vertica 

Vi elsker e-handel

Om Vertica


Vertica er et dedikeret e-handelshus med 85 medarbejdere. Vi har eksisteret i 15 år og sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi prisvindende e-handelsløsninger til B2B og B2C.

Vi styrker vores kunders forretning og får it og forretning til at gå op i en højere enhed. Det gør vi ved at kombinere forretningsforståelse, brugerindsigt, den tekniske udvikling, god projektledelse og integration til eksisterende it- systemer.

Vi har samtidig fokus på omnichannel, så vi sikrer et stærkt samspil mellem alle jeres platforme. Derfor har vores kunder vundet e-handelsprisen 12 gange.  

Vertica har kontorer i København og Aarhus, hvor vi huser alt fra strategiske rådgivere og strukturerede projektledere til kreative digitale designere, certificerede udviklere og erfarne integrationskonsulenter. 

Sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi prisvindende e-handelsløsninger.

Hvordan er det at arbejde i Vertica?

Vi er en humørfyldt og uformel organisation med en flad struktur, hvor alle i høj grad har mulighed for at påvirke deres egen hverdag og for at udvikle sig både personligt og fagligt.

Vi forventer at alle medarbejdere selv tager ansvar for sin dagligdag og bidrager til vækst og trivsel for både sig selv og virksomheden.

Vores projekter varierer i både størrelse og varighed. De mindste opgaver løses af 1-2 konsulenter på få uger, mens de største projekter strækker sig over flere år og løses af større teams.

Vi arbejder agilt efter Scrum-modellen, og alle projektteams ledes af en Scrummaster. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i Vertica her.

Mød os i videoindslagene nedenfor og se lidt mere om, hvad du kan forvente af Vertica som arbejdsplads.

Kunder

Vil du vide mere om Vertica?

Kontakt mig

Vil du høre mere om, hvordan det er at arbejde i Vertica, vores kultur, vores værdier, og hvordan vi forsøger at skabe arbejdsglæde i hverdagen? Så kontakt mig gerne med dine spørgsmål.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)