Mobil e-handel videoer

Den hastige udbredelse af smartphones og det mobile net har gjort mobilen til en effektiv salgs- og marketingkanal. Samtidig er det muligt at optimere interne processer og arbejdsgange med mobile apps til medarbejderbrug. Se og hør mere om mulighederne med mobil e-handel i vores videoindslag. 


Iværksætteri: Historien om Endomondo ved Christian Birk

Få hele historien om tilblivelsen af Danmarks største app-succes, Endomondo, der i 2015 blev solgt for en halv milliard. Endomondo blev stiftet i 2007, da Christian Birk sammen med de to øvrige stiftere, Mette Lykke og Jakob Nordenhof Jønck, valgte at satse på at blive iværksættere. Det blev startskuddet til en lang og succesfuld rejse med både op- og nedture undervejs. Ambitionen var at skabe et online fælleskab for sportsudøvere og gøre motion sjovere. Grundlaget for succesen blev skabt med visionære forudsigelser af, at onlinefællesskaber ville blive en væsentlig del af vores sociale liv, og at GPS ville blive standard i fremtidens mobiltelefoner. I februar 2015 blev Endomondo opkøbt for 575 mio. kr. af den amerikanske sportstøjsproducent Under Armour. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på Vertica.dk og følg os på LinkedIn. Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Iværksætteri: Historien om Vivino ved medstifter Theis Søndergaard (Sæson 2, #6 af 10)

Se den inspirerende iværksætterhistorie om Vivino, hvor den danske iværksætter og medstifter Theis Søndergaard fortæller om tilblivelsen af verdens største vin app, der i dag har, 16 millioner brugere, 40 millioner ratings og 8,5 millioner vine i databasen. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vert... - Så får du besked, når vi publicerer nye iværksætterhistorier.

Mobile First i designprocessen (Tip 2 af 10)

Mobile er blevet det fortrukne medie i mange situationer. Derfor skal designprocessen vendes om. Slut med at designe desktop sitet først. Start med mobil designet for at sikre den optimale brugeroplevelse. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Den hybride app teknologi er moden - live demo af hybrid mobil app med e-handel

Man kan ikke længere se og mærke forskel på native apps og hybride apps. Men virksomhederne kan spare penge med hybride apps, når der skal udvikles apps til flere mobile platforme. Se live præsentation af Phonegap udviklet løsning. Resultatet skabes i et sammenspil imellem Phonegap, Cordova og Ionic. Kan du se forskel ? Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Den gode brugeroplevelse på mobilen

Kunderne har taget mobile enheder til sig som et indkøbsredskab, og det tvinger medier og butikker til at gentænke den gode brugeroplevelse: Hvad der fungerer på en computerskærm fungerer ikke nødvendigvis på mobilen. Få konkrete råd til at kunne levere brugervenlige mobile løsninger og lær at forstå de ændrede forventninger, som er til stede hos kunder og brugere. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

E-handel på mobilen

Mobile devices åbner op for nye anvendelsesmuligheder inden for salg og marketing og går godt i samspil med andre medier. Få konkrete eksempler på hvad de dygtigste har gjort, og få gode råd til succes på den mobile platform. Bliv desuden opdateret på den seneste udvikling indenfor mobilbetalinger. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Forretningsapps - Mobile Business

Se video fra FYI konferencen "forretningsunderstøttende apps", hvor Verticas direktør Jeppe Hansen satte fokus på teknologier og trends inden for mobile forretningsapplikationer. Hør, hvordan de dygtigste i markedet har gjort og få gode råd, som kan hjælpe dig videre på den mobile platform. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Mobile Megatrends

I takt med at det mobile medie er blevet modent og antallet af solgte smartphones er stærkt stigende, er mange virksomheder og annoncører begyndt at tænke over, hvordan de skal bruge mobilen som en del af den samlede markedsføringsstrategi. Jeppe Møller Hansen giver et overblik over megatrends, brugertendenser og teknologier inden for mobil markedsføring. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Beer and Learn - Sharing our personal apps 3

Kig med, når vi anbefaler vores favoritapps hos Vertica. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Beer and Learn - Sharing our personal apps 2

Vi deler de gode Apps med hinanden - kig med :) Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Beer and Learn - Sharing our personal apps 1

Vil du se, hvilke apps vi hos Vertica synes er geniale? Så kig med! http://www.vertica.dk http://blog.vertica.dk Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)