Iværksætteri videoer

Få den seneste viden om iværksætteri i vores mange videoindslag. 


Iværksætteri: Historien om Dinero ved Martin Thorborg (Sæson 1, afsnit 10 af 10)

Hør hvordan den danske iværksættervirksomhed Dinero på to år fik 69.000 virksomheder signet op igennem alternativ markedsføring, og hvorfor kundesupporten er den vigtigste afdeling. Martin Thorborg fortæller levende om iværksættereventyret samt om iværksætternes succes'er og udfordringer. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nye iværksætter historier om danske iværksættere.

Historien om Podio ved medstifter Kasper Hulthin (Sæson 1, afsnit 9 af 10)

"Det er som at løbe mod afgrunden og håbe, man flyver, når man hopper" Podio er stiftet i 2009 og solgt til Citrix i 2012 for 300 mil. Hør Kasper Hulthin fortælle historien med lancering i San Francisco, rekruttering af fans igennem events i 18 byer verden over til salg og exit. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Historien om Umbraco ved stifter Niels Hartvig (Sæson 1, afsnit 8 af 10)

Få historien om hvordan Umbraco er blevet til et af verdens mest udbredte Content Management Systemer - fra idé til 1.000 installationer om dagen. Det handler om overbevisning, principper, at begå fejl og følge værdierne - og ikke mindst at følge drømmen. Læs meget mere om Umbraco her: http://www.vertica.dk/ydelser/cms-og-e-handelsplatforme/umbraco/ Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Iværksætteri: Historien om Miinto ved medstifter Konrad Kierklo (Sæson 1, afsnit 7 af 10)

Få historien fra 2009 hvor idéen om Miinto bliver til og følg den eksplosive udvikling med op og nedture undervejs frem til idag, hvor Miinto har + 2.000 forhandlere i 4 lande. Se flere iværksætterportrætter på www.vertica.tv Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nye iværksætterhistorier omm danske iværksættere.

Historien om JustEat ved tidl. direktør & stifter af Hungry.dk Morten Larsen (Sæson 1, #6 af 10)

Få iværksætterhistorien om Just Eat og rejsen til international succes fra tidligere administrerende direktør Morten Larsen - og hør om stiftelsen af konkurrenten Hungry.dk og hemmeligheden bag etablering af website og mobile apps på bare 60 dage. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nye iværksætterhistorier om danske iværksættere.

Historien om Sitecore ved medstifter Lars Fløe Nielsen (Sæson 1, afsnit 5 af 10)

Se interviewet med Sitecore medstifter Lars Fløe Nielsen, hvor han fortæller om hvordan Sitecore blev skabt og voksede sig til den store succes, det er i dag med 900 medarbejdere, 20 internationale salgskontorer og aktivitet i 50 lande. Hør mere om Sitecore her: http://www.vertica.dk/ydelser/cms-og-e-handelsplatforme/ucommerce/ Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Historien om Autobutler.dk ved CMO & Co-founder Peter Michael Oxholm Zigler (Sæson 1, #4 af 10)

Få iværksætterhistorien om Autobutlers succes fra idé til hurtigt voksende international online virksomhed. Medstifter Peter Michael Oxholm Zigler giver indblik i det danske iværksættereventyr med alt hvad det indebærer af udfordringer, sejre og succes'er. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nye iværksætter historier om danske iværksættere.

Historien om Boligportal.dk ved medstifter Henrik Dideriksen (Sæson 1, afsnit 3 af 10)

Få historien om Boligportal.dk, fra studieprojekt til millionomsætning og exit. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Historien om Bilbasen.dk ved tidl. direktør Kenneth Andersen (Sæson 1, afsnit 2 af 10)

Se interviewet med Bilbasen.dks tidl. direktør, der fortæller om vejen fra startup til succes. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Historien om Wupti.com ved medstifter Claus Kristensen (Sæson 1, afsnit 1 af 10)

Hør historien om, hvordan Wupti.com gik fra idé til succes, når Vertica interviewer medstifter Claus Kristensen. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Succesfulde danske online iværksætter historier, Sæson 1 (Trailer 2)

Kig med når nogle af Danmarks mest succesfulde iværksættere fortæller deres historie fra idé til succesfuld online virksomhed. Sæson 1 indeholder 10 afsnit. Se dem på Vertica.tv. Vertica.tv leveres af Vertica – læs mere på http://www.vertica.dk og følg os på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/vertica/ - Så får du besked, når vi publicerer nyt.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)