21. JAN
2015

Vertica vinder millionudbud fra Banedanmark

Valget faldt på Vertica, da Banedanmark sendte opgaven om udvikling og support af deres BizTalk integrationsløsning i offentligt udbud.


Banedanmark har netop sendt opgaven med videreudvikling af integrationsløsningen i offentligt udbud, og valget faldt på Vertica. Opgaven har et budget på mellem 5 og 8 mio. kr. og strækker sig indledningsvist over tre til fem år. Udbudsaftalen træder i kraft den 1. marts 2015.

”For at yde optimal kundeservice og have overblik over togdriften, skal Banedanmark vide, hvor alle tog i Danmark befinder sig på alle tidspunkter. Samtlige tog i landet bliver derfor tracket med blandt andet GPS. De mange data om togenes lokationer håndteres af en BizTalk integrationsmotor, der sender og modtager 4 millioner beskeder i døgnet. Denne opgave har vi valgt Vertica til at håndtere”, siger John Vammen, der er it-chef hos Banedanmark.

Hos Vertica er vi stolte af at være blevet valgt af Banedanmark.

”Banedanmark har én af landets største BizTalk-løsninger. I deres udbud lagde de vægt på kompetencerne hos de konsulenter, der skulle løse opgaven, og derfor er vi selvfølgelig utrolig stolte af, at Banedanmark har valgt at lægge deres løsning hos Vertica. Det bekræfter os i, at vi har nogle af landets dygtigste BizTalk-konsulenter”, udtaler Troels Underlien, partner hos Vertica.

Information til passagerer og personale

Data fra BizTalk integrationsmotoren bruges blandt andet til at give DSB og Arrivas passagerer informationer om togdriften via eksempelvis rejseplanen.dk og infoskærmene på landets banegårde.

Derudover bruger DSB og Arrivas personale integrationsmotoren til at indrapportere driftsforstyrrelser og se den aktuelle status på togdriften.

Vertica løser blandt andet også integrationsopgaver for Rambøll, Terma og Danish Agro.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)